18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Velture 2018-01-23, 8:56 78
Gość szedł sobie do przerębla i wyłowił samochód a potem odjechał.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
janlew 2018-01-23, 9:02 15
To oczywiste, Pani Jeziora podarowała mu furę i glocka. Bo na chuj mu koń i miecz w XXI wieku.
Zgłoś
pazuzu 2018-01-23, 10:20 3
Logiczne, ktoś deską zrobił ślady opon do przerębla potem wrócił, zrobił zdjęcie i wrzucił do neta i czekał na lajki
Zgłoś
e................s 2018-01-23, 10:39
gościo wpadł do jeziora z drugiej strony, udało mu się wyjechać ale pasażer się wkurwił i poszedł na piechotę
Zgłoś
nowynick 2018-01-23, 10:45 12

to może tera ja. Wjechał Macierewicz z Misiem i Harrym Potterem limuzyną do przerębla, jakiś przypadkowy gap poszedł ratować, zobaczył kto w środku to zaczął skakać po dachu żeby woda się szybciej nabierała, po czym wrócił po śladach do domu.
Zgłoś
Moby_Dick 2018-01-23, 10:46 3
Multipla uciekła z dna jeziora i zaatakuje czyjś garaż.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
~DMT 2018-01-23, 11:11 2
To była rosyjska łódź podwodna. Ciężarówką dowieźli zapasy wódki, po czym odjechali. Kapitan, widząc ile tego jest, postanowił spierdolić, bo doskonale zdawał sobie z tego sprawę, że nic dobrego z tego nie wyjdzie i że okręt jest stracony. Po udanym załadunku, podwodniacy udali się w bliżej nieokreślonym kierunku... THE END

Q L I M A X
Zgłoś
krzysztof3011 2018-01-23, 18:06
Wszyscy jesteście w błędzie.

Ktoś chciał poślizgać się autem na jeziorze, myśląc, że lód jest dość gruby. Jednak lód nie wytrzymał, zarwał się i samochód się utopił.
Zgłoś
Wiewór 2018-01-23, 19:27 1
Lodem jechał samochód że świnami. Lód to Polska. Załamany lód to ukazana symbolicznie w przenośni Polska która nie da rady udźwignąć tyłu pisowskich świń...
Piekne. Wspaniały artysta, fantastyczne dające do myślenia dzieło

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
SKINHEAD 2018-01-23, 21:17 1
Nie było wolnych miejsc parkingowych pod Lidlem czy innym Tesco więc gosciu sobie spokojnie zaparkował w przerębli... Nic dziwnego tu nie ma

krzysztof3011 napisał/a:

Wszyscy jesteście w błędzie.

Ktoś chciał poślizgać się autem na jeziorze, myśląc, że lód jest dość gruby. Jednak lód nie wytrzymał, zarwał się i samochód się utopił.

Geniusz !! No kurwa geniusz... marnujesz talent chłopaku, powinienes robic karierę w dochodzeniówce
Zgłoś
e................s 2018-01-23, 21:29
Abraxus napisał/a:

Lodem jechał samochód że świnami. Lód to Polska. Załamany lód to ukazana symbolicznie w przenośni Polska która nie da rady udźwignąć tyłu pisowskich świń...
Piekne. Wspaniały artysta, fantastyczne dające do myślenia dzieło

każdy pisze jak umie, ale masz piwko dzisiaj ode mnie, chyba nie przeszkadza, że ze smarkami
Zgłoś
Wiewór 2018-01-23, 22:01
Pijam tylko rzemieślnicze piwo zakupione w sklepie dla koneserów. Koncerniaki z proszku dla polskiej biedoty mnie nie interesują.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
e................s 2018-01-24, 0:25
Abraxus napisał/a:

Pijam tylko rzemieślnicze piwo zakupione w sklepie dla koneserów. Koncerniaki z proszku dla polskiej biedoty mnie nie interesują.

więc dodam smarka ze smakiem
Zgłoś
Piotru70 2018-01-24, 0:46
elfis napisał/a:

więc dodam smarka ze smakiem

Abrasiowi to możesz zawalić z kija czym chcesz, o lubi multiplexy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów