Czasami ludzie dorabiają historię do jednego zdjęcia, tu jedno zdjęcie opowiada całą historię
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gość szedł sobie do przerębla i wyłowił samochód a potem odjechał.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
gościo wpadł do jeziora z drugiej strony, udało mu się wyjechać ale pasażer się wkurwił i poszedł na piechotę
to może tera ja. Wjechał Macierewicz z Misiem i Harrym Potterem limuzyną do przerębla, jakiś przypadkowy gap poszedł ratować, zobaczył kto w środku to zaczął skakać po dachu żeby woda się szybciej nabierała, po czym wrócił po śladach do domu.
Multipla uciekła z dna jeziora i zaatakuje czyjś garaż.
To była rosyjska łódź podwodna. Ciężarówką dowieźli zapasy wódki, po czym odjechali. Kapitan, widząc ile tego jest, postanowił spierdolić, bo doskonale zdawał sobie z tego sprawę, że nic dobrego z tego nie wyjdzie i że okręt jest stracony. Po udanym załadunku, podwodniacy udali się w bliżej nieokreślonym kierunku... THE END
Ktoś chciał poślizgać się autem na jeziorze, myśląc, że lód jest dość gruby. Jednak lód nie wytrzymał, zarwał się i samochód się utopił.
Lodem jechał samochód że świnami. Lód to Polska. Załamany lód to ukazana symbolicznie w przenośni Polska która nie da rady udźwignąć tyłu pisowskich świń...
Piekne. Wspaniały artysta, fantastyczne dające do myślenia dzieło
-Ernest Hemingway
Geniusz !! No kurwa geniusz... marnujesz talent chłopaku, powinienes robic karierę w dochodzeniówce
krzysztof3011 napisał/a:
Wszyscy jesteście w błędzie.
Ktoś chciał poślizgać się autem na jeziorze, myśląc, że lód jest dość gruby. Jednak lód nie wytrzymał, zarwał się i samochód się utopił.
Geniusz !! No kurwa geniusz... marnujesz talent chłopaku, powinienes robic karierę w dochodzeniówce
Abraxus napisał/a:
Lodem jechał samochód że świnami. Lód to Polska. Załamany lód to ukazana symbolicznie w przenośni Polska która nie da rady udźwignąć tyłu pisowskich świń...
każdy pisze jak umie, ale masz piwko dzisiaj ode mnie, chyba nie przeszkadza, że ze smarkami
Pijam tylko rzemieślnicze piwo zakupione w sklepie dla koneserów. Koncerniaki z proszku dla polskiej biedoty mnie nie interesują.
-Ernest Hemingway
Pijam tylko rzemieślnicze piwo zakupione w sklepie dla koneserów. Koncerniaki z proszku dla polskiej biedoty mnie nie interesują.
więc dodam smarka ze smakiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów