📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Za tą pedalską torebkę powinien mieć poharatany ryj o te skały co nie?
SzaraStronaMocy napisał/a:
No właśnie... wytłumaczcie mi tę "modę", że wszystkie sebixy noszą te nereczki i torebeczki. Za chuja tego nigdy nie zrozumiem co faceci noszą przy sobie takiego, że muszą zabierać dodatkowe miejsce do przechowania itemów... nie wiem, zestaw małego surwiwalowca czy jak.
Resztki swojej godności. Nie dziękuj
no co on filmików nie oglądał, pewnie zrobil to specjalnie dla fejmu
Nie wierzę, że to robię i mówię, ale... łap piwo, bo masz kurna rację!
Niby masz rację, co nie zmienia faktu że Twoich komentarzy na tym portalu jest zdecydowanie za dużo.
Ja pierdolę, ale pedalska torebka. Od kiedy faceci z torebkami chodzą?
@tarcer123
Można płakać albo wcisnąć guzik i ponapierdalać hejtami do szafy jak w filmie "Miś". Spróbuj
Można płakać albo wcisnąć guzik i ponapierdalać hejtami do szafy jak w filmie "Miś". Spróbuj
MaratHS napisał/a:
Za chuja tego nigdy nie zrozumiem co faceci noszą przy sobie takiego, że muszą zabierać dodatkowe miejsce do przechowania itemów...
Podejrzewam, że wazelinę i korki analne. Inne pomysły nie przychodzą mi do głowy jak widzę takiego sebixa w rurkach.
@SzaraStronaMocy
Co do torebki to sama pewnie nosisz 3x większą z fastykami z pospinanymi sutkami swoich byłych ofiar...
a tak serio to od jakiegoś czasu wkurwiasz mnie swoimi komentarzami na siłę pod publikę, zatem zbieraj swój nędzny, owrzodzony tyłek, bo już jutro jest zlot pedziów-miłośników japońskich anime. Zgadłem?
Ma ktoś maść?
Co do torebki to sama pewnie nosisz 3x większą z fastykami z pospinanymi sutkami swoich byłych ofiar...
a tak serio to od jakiegoś czasu wkurwiasz mnie swoimi komentarzami na siłę pod publikę, zatem zbieraj swój nędzny, owrzodzony tyłek, bo już jutro jest zlot pedziów-miłośników japońskich anime. Zgadłem?
Ma ktoś maść?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów