U nas składniki do obiadu zdobywa się zazwyczaj w Biedronce lub Lidlu. W Chinach wygląda to trochę inaczej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebani podludzie
[ Dodano: 2024-11-13, 16:53 ]
Już jednego ma na skuterku. To chyba jakiś myśliwy trzeciego świata.
[ Dodano: 2024-11-13, 16:53 ]
Już jednego ma na skuterku. To chyba jakiś myśliwy trzeciego świata.
Żółte skurwiele oni to wszystko wpierdolą nawet samych siebie zaczną orientalnie pichcić
Jebane ścierwo. Żywcem do wora, a co dalej wolę nie wiedzieć, choć mogę się domyślać po tym co tu widziałem.
Pchlarz jak pchlarz, ale jednak szkoda w taki sposób.
Pchlarz jak pchlarz, ale jednak szkoda w taki sposób.
Żółty śmieć do utylizacji
Knajpę jakąś prowadzi, bo mial już trochę towaru. Nawet jak zatruł i pies zdechł to mięso nie musi zaszkodzić klientom. Nawet jak kogoś jakieś dreszcze i poty złapią to nie sądzę, żeby tam się tym ktoś zbytnio przejmował. Życie i zdrowie mają tam niższą wartość niż u nas.
leonidkacap napisał/a:
zapraszam do siebie może wytruję połowe tych sierściuchów na moim osiedlu co kurwa cały dzień szczekają a w sylwestra srają pod siebie i leżą pod wanną
Nie stać cir biedaku na jebane stopery do uszu więc wylewasz cioto z małym kutasem swoje żale w internecie? Pierdolnij się w ten pusty łeb albo sam zjedz raki przysmak jak ten psiak i nie truj nam atmosfery.
Bul_od_bytu napisał/a:
Baton czekoladowy o zawartości 97% kakao
Dodatkowo z rodzynkami .
- Sadistic bawi i uczy -
Jak kolega bul* wspomniał kakao jest toksyczne dla psa i jedna tabliczka czekolady może zabić naprawdę dużego psa. Pieski również powinny unikać winogron i rodzynek.
Z kolei wątroba psa może zabić człowieka, czyli jak kiedyś wylądujecie z pieskiem na pustyni czy Antarktydzie i niedajboże zrobicie się naprawdę głodni to darujcie sobie wątrobę
@jaks0n: Dobrze wiedzieć
Nie jadam wątróbki bo to jakby opierdolić sobie filtr od oleju i zachwalać bogactwo smaku
Nie jadam wątróbki bo to jakby opierdolić sobie filtr od oleju i zachwalać bogactwo smaku
Trochę tych psów już tam miał
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów