U nas składniki do obiadu zdobywa się zazwyczaj w Biedronce lub Lidlu. W Chinach wygląda to trochę inaczej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurla, szybka akcja, ktos wie co on mu ta rzucil?
KosmatyHui napisał/a:
Pewno jakiś środek usypiający żeby trucizny potem nie jeść... I tak humanitarnie jak na ich standardy. W ciapakowie czy w Brazylii mogła to być petarda a na Haiti granat.
panar3 napisał/a:
Pewno jakiś środek usypiający żeby trucizny potem nie jeść... I tak humanitarnie jak na ich standardy. W ciapakowie czy w Brazylii mogła to być petarda a na Haiti granat.
Panie kurla! Psiaka zlozylo jak scyzoryk w 60 sekund:D Nie wiem co to bylo, ale nie bylo slabe:D
zapraszam do siebie może wytruję połowe tych sierściuchów na moim osiedlu co kurwa cały dzień szczekają a w sylwestra srają pod siebie i leżą pod wanną
KosmatyHui napisał/a:
Baton czekoladowy o zawartości 97% kakao
Jebane chinole, kradną nawet psy spod chałupy, a właściciel nazajutrz kupi karkówkę na lokalnym bazarze
Sądząc po ilości worków to nie pierwszy dzisiaj pies.
leonidkacap napisał/a:
zapraszam do siebie może wytruję połowe tych sierściuchów na moim osiedlu co kurwa cały dzień szczekają a w sylwestra srają pod siebie i leżą pod wanną
Uuu ktoś tu ma 🍆🤏🏻
No i pięknie. Będzie potrawka z kundla. Albo smalec.
panar3 napisał/a:
Widzisz, że hurtownik, już z 5 psów na pokładzie, zawartość żołądka wyrzuci, z reszty wołowina w sosie słodko-kwaśnym.
Granat, petarda?! tyle mięska na zmarnowanie? to nie po chińskiemu 😉
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów