📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Równouprawnienie w praktyce.
I tak długo z tym czekał
I bardzo kurwa dobrze.
Casio GA-100 ma na nadgarstku. Najlepszy zegarek do trzech stówek. Używa go wojsko i siły specjalne. Jest niezniszczalny.
smc napisał/a:
Casio GA-100 ma na nadgarstku. Najlepszy zegarek do trzech stówek. Używa go wojsko i siły specjalne. Jest niezniszczalny.
Pierdolisz. Niezniszczalna to jest moja teściowa.
ibrahim napisał/a:
Pierdolisz. Niezniszczalna to jest moja teściowa.
A tam pierdolicie.. niezniszczalna to jest moja wątroba.
Seymouro1908 napisał/a:
A tam pierdolicie.. niezniszczalna to jest moja wątroba.
Do czasu. Może kiedyś pierdolniesz na marskość czy się zachlejesz i będziemy mogli podziwiać twoja sekcje na sadolu....kto wie..
halinka1ferdek2 napisał/a:
Do czasu. Może kiedyś pierdolniesz na marskość czy się zachlejesz i będziemy mogli podziwiać twoja sekcje na sadolu....kto wie..
Spokojnie od 1908 piję i się jeszcze nie zapiłem. Swoją drogą odpowiedni masz nick do pisania na temat zachlania się na śmierć
Za słabo dostała..
Małpy mają zmysł naśladowania, jak ją uderzyła to należało spodziewać się odwetu
Prawidłowa reakcja na równouprawnioną, niezależną kobietę. Szkoda że nie mocniej
PabloPablo24hdyc napisał/a:
Prawidłowa reakcja na równouprawnioną, niezależną kobietę. Szkoda że nie mocniej
Równouprawnienie? Czego? Małp?
Agresywne zwierzęta należy usypiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów