Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ach ci Anglicy
Kraj imbecyli, szmatoglowych, cyganów i mahoniów. Chuj im
w dupę! Rude pizdy niech się tam gnieżdżą jak robactwo.
a tutaj no nie wiadomo o so chodzi, ale podejść i przewrócić auto agresora na bok to nik nie miał jaj, a jedynie siłe by trzymać komórkę
przydatne społeczeństwo
czegoś nie rozumiem, jak jest rozróba to w Angli murzyny czy inne kolorowe wpadają w młyn by komuś dowalić, nieważne komy ble byłaby akcja...
a tutaj no nie wiadomo o so chodzi, ale podejść i przewrócić auto agresora na bok to nik nie miał jaj, a jedynie siłe by trzymać komórkę
przydatne społeczeństwo
Mam nadzieję, że cie kiedyś zobaczę na głównej jak przewracasz auto agresora.
czegoś nie rozumiem, jak jest rozróba to w Angli czarnuchy czy inne kolorowe wpadają w młyn by komuś dowalić, nieważne komy ble byłaby akcja...
przydatne społeczeństwo
No nie gadaj. Jeden mu pomógł i go popchnął.
Żeby czasem nie było...że Halman to tylko motocyklistów, proszę bardzo; dobry autoświr...
Ten co pojechał po masce to na 100% przesiadł się z motocykla.
Kraj imbecyli, szmatoglowych, cyganów i mahoniów. Chuj im
w dupę! Rude pizdy niech się tam gnieżdżą jak robactwo.
tak , tak. pozdrów mame i niech da znac jak zaś da rade .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów