Nicolas Sarkozy wybrał się na jeden z wieców wyborczych z zegarkiem wartym 55 000 Euro. Po kliku uściskach dłoni zreflektował się że był to błąd.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nicolas Sarkozy wybrał się na jeden z wieców wyborczych z zegarkiem wartym 55 000 Euro. Po kliku uściskach dłoni zreflektował się że był to błąd.
Ale jestem przekonany że jeżeli by go zajebał jakiś gość, to pewnie by też na niego zagłosował... W końcu to jedyny polityk który dał mu zarobić i jednocześnie się wydymać
Zobaczył murzyna to zareagował błyskawicznie.
Żałosny pajac, ale żonkę to ma całkiem całkiem.
55 000 euro ?! Rzeczywiście miał się o co bać
zorientowal sie ;p reflektowac to mogli ewentualnie ludzie z tlumu na ten zegarek ;p
Dowód zwycięstwa i zadanych ran
Jeden mam cel
By w jęku przegranych dopalił sie dzień
Hehe, to do jebał do pieca - małe faux pas.
Ale widać, że zna życie.
Ale widać, że zna życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów