📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
I ekran dotykowy.
E nie polecam, nagrzewa się jak chuj...
@up no co Ty ku*wa nie powiesz.
Bo ja myślałem że tylko obrazek jest nieprawidłowy...
Bo ja myślałem że tylko obrazek jest nieprawidłowy...
Tak Was w marketach robią w chuja debile. Patrzycie na żelazko, a sprzedawca powoli podchodzi od tyłu, ściąga Wam spodnie, zajmuje pozycje i rucha w dupę.
Drugi towar obniżono o ok 10%, a trzeci aż o ok. 50%
Tak więc, fajnie, że cieszycie się z głupich sprzedawców układających te gazetki, ale mam dla Was smutną informacje. Faceci pójdą do sklepu po laptopy, a kobiety po żelazko i to kobiety nie zostaną wydymane
Ergo przeciętny konsument to ameba:)
Czy tylko ja od razu zauważyłem, że np. jeżeli chodzi o pierwszy towar, to przecena wynosi 15%?
Tak Was w marketach robią w chuja debile. Patrzycie na żelazko, a sprzedawca powoli podchodzi od tyłu, ściąga Wam spodnie, zajmuje pozycje i rucha w dupę.
Drugi towar obniżono o ok 10%, a trzeci aż o ok. 50%
Tak więc, fajnie, że cieszycie się z głupich sprzedawców układających te gazetki, ale mam dla Was smutną informacje. Faceci pójdą do sklepu po laptopy, a kobiety po żelazko i to kobiety nie zostaną wydymane
Ergo przeciętny konsument to ameba:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów