Masz już od kocie zapalenie mózgu. W każdym domu/mieszkaniu co byłem i ktoś miał kota zawsze śmierdziało uryną.
Ale śmierdziało dopiero odkąd wszedłeś.
ale bym mu z checia chociaz miotla zajebal...
To samo mówiła twoja stara o tobie.
Najlepsze jest to, ze ci podludzie, ktorzy trzymaja koty w domu pierdola, ze one nie smierdza... no kurwa, w kazdym mieszkaniu kto ma kota wiesz o tym od razu jak tylko tam wejdziesz. Tylko podludzie juz sa przyzwyczajeni do tego smrodu to nawet tego nie czuja... a potem siedz kolo nich gdzies w restauracji... ludzkie smiecie
Jak nie wykastrowane to szczają gdzie popadnie, tu jest problem, pozdrawiam.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Najlepsze jest to, ze ci podludzie, ktorzy trzymaja koty w domu pierdola, ze one nie smierdza... no kurwa, w kazdym mieszkaniu kto ma kota wiesz o tym od razu jak tylko tam wejdziesz. Tylko podludzie juz sa przyzwyczajeni do tego smrodu to nawet tego nie czuja... a potem siedz kolo nich gdzies w restauracji... ludzkie smiecie
Śmiem wątpić ze taki prymityw jak ty wychodzi do restauracji, chyba ze lokalnego kebaba nazywasz restauracją. A podczłowiek cię zrobił bęcwale.
ale bym mu z checia chociaz miotla zajebal...
Pojebało cie. Koty są mądrzejsze od twoich rodziców, sądząc po tym, w jaki sposób wypowiadasz się o kotach. Tfu ci w ryj. Uważam, że sadistic pl powinien zostać zamknięty.
Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.Pojebało cie. Koty są mądrzejsze od twoich rodziców, sądząc po tym, w jaki sposób wypowiadasz się o kotach. Tfu ci w ryj. Uważam, że sadistic pl powinien zostać zamknięty.
Otóż to
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów