📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
xXx5226 napisał/a:
Ale jesteś żałosny.
zalosni to sa ludzie ktorzy trzymaja w domu smierdzace koty
wwo19994 napisał/a:
Prędzej czlowieka wchodząc do domu wyczujesz niż kota. Koty w przecywieństwie do ludzi i psów nie wydzielają zapachu. Jak ktoś nie sprząta gównien z kuwety to później jebie. A gówno jak kazde inne, zwyczajnie jebie.
wwo19994 napisał/a:
Nadal jesteś żałosny.
35i napisał/a:
Jesteś cieciem?
nie chcialem pisac ze kijem... miotla wystarczyla zeby obroncy futerek sie wylonili
wwo19994 napisał/a:
nie chcialem pisac ze kijem... miotla wystarczyla zeby obroncy futerek sie wylonili
Dobra cieciu żadna praca nie hańbi
CzerstWybut napisał/a:
Prędzej czlowieka wchodząc do domu wyczujesz niż kota. Koty w przecywieństwie do ludzi i psów nie wydzielają zapachu. Jak ktoś nie sprząta gównien z kuwety to później jebie. A gówno jak kazde inne, zwyczajnie jebie.
Masz już od kocie zapalenie mózgu. W każdym domu/mieszkaniu co byłem i ktoś miał kota zawsze śmierdziało uryną. Z kotami tak już jest, ale włascicielowi nigdy nie śmierdzi.
wwo19994 napisał/a:
ale bym mu z checia chociaz miotla zajebal...
no i dlatego weterynarz będzie sobie zarabiał grubą kasę, a ty pozostaniesz amebą , której szczytem marzeń jest zajebaniu kotu miotłą
cxkiller napisał/a:
Masz już od kocie zapalenie mózgu. W każdym domu/mieszkaniu co byłem i ktoś miał kota zawsze śmierdziało uryną. Z kotami tak już jest, ale włascicielowi nigdy nie śmierdzi.
Naucz się debilu czytać ze zrozumieniem, budowanie zdań też mógłbyś poćwiczyć. Ja pierdole..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów