18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kici-Kici 2023-09-15, 23:15
Że niby ta baba to granat?
Zgłoś
Yakov 2023-09-16, 0:13
Siriuz napisał/a:

Nie kojarzę aby jakikolwiek większy dziennik podawał źródła do swoich wiadomości, choćby ten nieszczęsny CNN. Już nawet coraz częściej trudno jest o jakiś podpis autora, nie wspominając o nazwisku - zwłaszcza w polskich mediach.

CNN bardzo często podaje źródła. Najczęściej to świadkowie jakiegoś zdarzenia, rzecznik prasowy, czy też osoba, której materiał dotyczy.

Pierwsze z brzegu:
edition.cnn.com/2023/09/15/europe/french-ambassador-niger-hostage-intl...
Zgłoś
darek1234 2023-09-16, 0:40
~VeIture napisał/a:

Typowy kacap. Jak 3/4 męskich ukrów którzy nam wjebali po marcu zeszłego roku. Jedni kurwa i drudzy margines pierdolony intelektualny z aspiracjami niczym magnateria średniowieczna. Jedni i drudzy we krwi mają mordowanie Nas.

Obawiam się, że sam zacząłeś cierpieć na zespół stresu poutraceniowego, naprawdę potrzebujesz dobrego psychologa i mówię to poważnie
Zgłoś
Siriuz 2023-09-16, 0:56 2
Yakov napisał/a:

CNN bardzo często podaje źródła. Najczęściej to świadkowie jakiegoś zdarzenia, rzecznik prasowy, czy też osoba, której materiał dotyczy.
Pierwsze z brzegu:

Tak, są nazwiska i wiadomo gdzie szukać, wiadomo kto napisał - fakt. W każdym razie ciekawy wątek przywołałeś. Warto porównać jak piszą o sytuacji w Nigrze poszczególne media. Sprawdziłem na szybko RT, Wion i Daily China. Spośród nich tylko Wion odniósł się bezpośrednio do słow Macrona:

www.wionews.com/world/macron-says-french-ambassador-to-niger-literally-being-held-hostage-636451

Informacja jest pełniejsza i choćby podkreśla to, że ambasador był "wypraszany" już od tygodni. Dostał nawet 48h ultimatum żądające natychmiastowego opuszczenia Nigru, które zignorował... a Macron twierdzi, że ambasador jest zakładnikiem... No nic.
Co ciekawe wokół wątku Niger + Francja z CNN nie dowiesz się, że Francja rozmieszcza swoje wojska w sąsiednich państwach planując inwazję. O tym dowiemy się z kilku artykułów na RT:

www_._rt_._com/africa/582702-france-accused-planning-aggression-niger/

a wśród nich także artykuł o planach CIA aby dokonać zamachu na przedstawicieli nowego rząd Nigru.
No ale to czego w pierwszej kolejności brakuje na CNN, to w ogóle informacja o przyczynach całego kryzysu, o protestach Nigeryjczyków żądających opuszczenia ich kraju przez wojska francuskie. O tym napisali wszyscy i Chińczycy:

epaper.chinadaily.com.cn/a/202309/04/WS64f51b51a31020d7c67bc546.html

i Wion i RT, ale nie CNN.
Zgłoś
lesku73 2023-09-16, 1:20
czy ktoś do kurwy nędzy odbierze ten domofon?!?
Zgłoś
KANIBAL22 2023-09-16, 2:20 1
VeIture napisał/a:

Typowy kacap. Jak 3/4 męskich ukrów którzy nam wjebali po marcu zeszłego roku. Jedni kurwa i drudzy margines pierdolony intelektualny z aspiracjami niczym magnateria średniowieczna. Jedni i drudzy we krwi mają mordowanie Nas.

gdzie ty kurwa zlomie takie rzeczy widziales w polsce i co ty porownujesz noga ci druga odapada? ja od 2014 roku jak sie zaczelo robic grubo na ukrainie mimo ze naplywali w duzej ilosci zwlaszcza po oficjalnej wojnie nigdy nie spotkalem problemow z ukraincami czy by to byly typy czy kobiety wrecz przeciwnie zdarzylo sie bardzo po ludzku sympatycznie czasami lepiej niz z nowo poznanymi polakami wiec nie histeryzuj i nie powielaj gowna to ze ci ktos zajebal proteze to nie znaczy ze to od razu ukrainiec
Zgłoś
darek1234 2023-09-16, 10:22
Siriuz napisał/a:

wśród nich także artykuł o planach CIA aby dokonać zamachu na przedstawicieli nowego rząd Nigru

No popatrz, popatrz, plany CIA w mediach?! motylek w dupie jest agentem czy to oficjalne oświadczenie? Ja pierdolę, co wy za breję pijecie
Zgłoś
Siriuz 2023-09-16, 11:13 3
darek1234 napisał/a:

No popatrz, popatrz, plany CIA w mediach?! motylek w dupie jest agentem czy to oficjalne oświadczenie? Ja pierdolę, co wy za breję pijecie

O! Dareczek już przyleciał bronić swoich misiów. Amerykane - neee, złote chłopaki, niewinne, demokracje i cywilizację niosą!
Zgłoś
AisesPoint 2023-09-16, 11:59
VeIture napisał/a:

Codziennie z ziomkami ukrami ustawiamy sie na mordowanie P0laków No to szo druzi sohodnia o czetwrti w centrum
Zgłoś
The_Generat 2023-09-16, 13:47 4
0dbytBiskupa napisał/a:

I co? To kim jestem? Komuchem, pisiakiem czy może nazistą?

zwykłym debilem
Zgłoś
darek1234 2023-09-16, 18:12
Siriuz napisał/a:

O! Dareczek już przyleciał bronić swoich misiów. Amerykane - neee, złote chłopaki, niewinne, demokracje i cywilizację niosą!

Pierdolę Hamerykanów, chociaż wolałbym tysiąc razy żyć pod ich butem niż "na wolności" pod kacapskim batem. Obawiam się, że twoja inteligencja i bajkopisarstwo to idą już na czele pochodu. Jakie tam plany ma jeszcze CIA, uchylisz rąbka tajemnicy, chyba że motylek w dupie nie wrócił jeszcze z misji, więc cichoooo szaaaa?
Zgłoś
Siriuz 2023-09-16, 20:15 3
darek1234 napisał/a:

Pierdolę Hamerykanów, chociaż wolałbym tysiąc razy żyć pod ich butem niż "na wolności" pod kacapskim batem. Obawiam się, że twoja inteligencja i bajkopisarstwo to idą już na czele pochodu. Jakie tam plany ma jeszcze CIA, uchylisz rąbka tajemnicy, chyba że motylek w dupie nie wrócił jeszcze z misji, więc cichoooo szaaaa?

A po chuj mam Ci cos uchylać? Dla mnie możesz pozostać tępym ignorantem i zamiatać ulice.
Zgłoś
slimi 2023-09-17, 0:59
Na pochybel kURwom.....
Zgłoś
Siriuz 2023-09-18, 11:34
Nie sprawdziłem Al Jazeera, a tam w sumie jak patrzeć jest najbardziej kompletna informacja:
aljazeera.com/news/2023/9/15/macron-says-french-ambassador-to-niger-li...
Zgłoś
jbćTalmud 2023-09-20, 17:01
VeIture napisał/a:

i ja szanuje takiego rodaka!! 100% zgoda z komentarzem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem