A na zespół stresu pourazowego najlepszy jest samogon. Jak widać.
A na zespół stresu pourazowego najlepszy jest samogon. Jak widać.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może kiedyś nasze służby się pochwalą
To Gruzini przejęli i zhandlowali cały sprzęt i konserwy, które Polska przekazała Ukrainie. Proszę nie szkalować naszych braci.
Typowy kacap. Jak 3/4 męskich ukrów którzy nam wjebali po marcu zeszłego roku. Jedni kurwa i drudzy margines pierdolony intelektualny z aspiracjami niczym magnateria średniowieczna. Jedni i drudzy we krwi mają mordowanie Nas.
A tobie co odjebało? Czy teraz płaci ci Konfa zamiast PiS?
A tobie co odjebało? Czy teraz płaci ci Konfa zamiast PiS?
jesteś typowym zidiociałym Połowcem, jeszcze nie dawno byliście za wpuszczaniem "Białorusków" bez paszportów, ale jak Tvn powiedziało inaczej to juz nie jesteście, banda skonczonych zjebów, spokojnie jak w TVN powiedza coś na ukraińców to znowu zmienicie zdanie, kurwy jak ja was nienawidze.
Ciekawe, ile uposażenia, które trafia na front, wraca do cywila w kacapilanzie, w UA i przy okazji w EU. Może kiedyś nasze służby się pochwalą, jak wzrosła ilość namierzanych urwiłapek i innego barachła od chwili eskalacji wojny.
Nie "uposażenia", tylko "wyposażenia". Uposażenie to najczęściej kasa.
jesteś typowym zidiociałym Połowcem, jeszcze nie dawno byliście za wpuszczaniem "Białorusków" bez paszportów, ale jak Tvn powiedziało inaczej to juz nie jesteście, banda skonczonych zjebów, spokojnie jak w TVN powiedza coś na ukraińców to znowu zmienicie zdanie, kurwy jak ja was nienawidze.
Ja mam tak samo, jeszcze bardziej niż tą dzicz co oni chcą wpuszczać, powinno się te lewactwo zakopać gdzieś głęboko i żeby nigdy więcej nie wróciło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów