📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Baba myśli co może mi się stać gdy przechodzę w nieoznakowanym miejscu na jezdni i w dodatku za jakimś ciężkim sprzętem drogowym.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ta baba na pierwszym planie chyba macha kierownikowi zeby uwazal, po czym spierdala bo tak?
T3RMINATOR napisał/a:
Baba myśli co może mi się stać gdy przechodzę w nieoznakowanym miejscu na jezdni i w dodatku za jakimś ciężkim sprzętem drogowym.
W dodatku stare złośliwe babsko. Widać wyraźnie że ona sobie po ulicy ten pojazd okrąża, nie ma sensu doszukiwać się logiki, może tego chciała.
Na chuj sie tam wogole wpierdala
~T3RMINATOR napisał/a:
Play
Rewind 5s
Forward 5s
00:00
-00:32
Mute
Settings
Enter fullscreen
BŁĄD.
Baba nie myśli.
~T3RMINATOR napisał/a:
Baba i mysli, nie laczy sie razem w zdaniu oraz zyciu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów