Złodziej odpłynął po ciosie w głowę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To jakieś stowarzyszenie "Żółtych chujów"?
Prawidłowa postawa... obywatelskie zatrzymanie... Policja mówiła żeby Pana Grzegorza Borysa nie ruszać i nie robić zatrzymania obywatelskiego bo pan Borys może być niebezpieczny... Ja myślę że przydałoby mu sie takie zatrzymanie obywatelskie
Jak widać nie trzeba dużo bić by ktoś przeżywał maksimum bólu, pewnie bardziej bolesne niż niejedna desko terapia.
Żółty jest pedalski, więc myślę że to zlot pedałów a leżący pewnie hetero
Sadysta - lubi bić ale nie chce zabić - podtrzymał głowę stopą przeciwdziałając uderzeniu głowy o chodnik. Zacna postawa obywatelska!
Juzwa napisał/a:
To jakieś stowarzyszenie "Żółtych chujów"?
Raczej pan kradziej, który chciał okraść gości w bluzach z napisem taxi czyli lokalnych cierpów. Policjant jakoś się specjalnie jego losem nie przejmuje bo na dołku będzie poprawka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów