pierwszy raz od 12 lat Halman się pyta; co to kurwa jest na filmie, jakaś zgniatarka do łodzi czy film kręcą?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
pierwszy raz od 12 lat Halman się pyta; co to kurwa jest na filmie, jakaś zgniatarka do łodzi czy film kręcą?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wygląda jak jakaś śluza (do elektrowni wodnej?), ale 100% pewności nie mam
Chuj ze śluzą, ładna dupa - łap piwo
@Halman
Nie wiem co to jest, ale chcialbym miec takie cos. Wie ktos, czy czym stakim mozna zgniesc całą łodz, czy na poczatek tylko Bałuty?
Nie wiem co to jest, ale chcialbym miec takie cos. Wie ktos, czy czym stakim mozna zgniesc całą łodz, czy na poczatek tylko Bałuty?
Wy tak na poważnie? Most się otwiera, tylna część się opuszcza. Widać przecież pasy drogowe na jezdni na górze nagrania...
Halman napisał/a:
Coś tu się dziwnego dzieje na tym sadisticu, najpierw "skośny ryj" w opisie filmiku, teraz takie pytania . Kurwa mać, zaciukali Hala i teraz popierdalajo z jego konta.
Most zwodzony, na filmie w górnej części widać pasy jezdni.
parekselans napisał/a:
Coś tu się dziwnego dzieje na tym sadisticu, najpierw "skośny ryj" w opisie filmiku, teraz takie pytania . Kurwa mać, zaciukali Hala i teraz popierdalajo z jego konta.
Sprawa jest prosta. Halman zapomniał się przelogować na inne konto.
Tak jak ktoś wyżej napisał - przeciwwaga mostu zwodzonego. Widać podwójną ciągła linia na kawałku jezdni na samej górze. Ten element, który gniecie łódź normalnie znajduje się pod jezdnią, która się na takim moście nie podnosi.
Trochę dziwna konstrukcja, bo skoro jest podnoszony to chyba zakłada się że statki będą przepływały środkiem w godzinach w których jest on podniesiony. Z drugiej strony jak widać są dodatkowe przejścia (zapewne dla mniejszych łódek) po bokach aby nie tamować ruchu. Tylko ktoś kto umożliwił pływanie pod tym przęsłem musiał być niezłym sadolem, bo przy takiej konstrukcji wybudował zgniatarkę mniejszych jednostek
Trochę dziwna konstrukcja, bo skoro jest podnoszony to chyba zakłada się że statki będą przepływały środkiem w godzinach w których jest on podniesiony. Z drugiej strony jak widać są dodatkowe przejścia (zapewne dla mniejszych łódek) po bokach aby nie tamować ruchu. Tylko ktoś kto umożliwił pływanie pod tym przęsłem musiał być niezłym sadolem, bo przy takiej konstrukcji wybudował zgniatarkę mniejszych jednostek
ekipa zacumowała pod mostem i się ruchali na potęgę to co tam mostem wzwodzonym się będą prezejmować
lysymisio6969 napisał/a:
ekipa zacumowała pod mostem i się ruchali na potęgę to co tam mostem wzwodzonym się będą prezejmować
Jak się cumuje tak gdzie się chce,a nie tam gdzie można.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów