📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zyję na tym świecie 21 lat i nie pamiętam kiedy na urodziny mogłem bałwana se ulepic
pierwszego maja tez kiedys padalo ..pamietam jak bylem na pochodzie
81-83 rok
81-83 rok
Dobre, a na tvn te kłamliwe kurwy znowu wczoraj sugerowały, że to przez globalne ocieplenie bo coś tam coś tam
Ciekawe czym tłumaczyli 120 lat temu te anomalie pogodowe.
Globalne ocieplenie po przez używanie zbyt dużej ilości maszyn parowych.
Globalne ocieplenie po przez używanie zbyt dużej ilości maszyn parowych.
Bywało gorzej, bywało cieplej, zimniej - ch tam. Nie dajmy sobie wmówić, że to przez człowieka, a jak tak to niech Chiny zaprzestaną kopcić bo co z tego, że jakiś pedał kupi sobie Priusa jak tam kopcą na potęgę. Kiedyś to było normalne, a dziś każdy narzeka i oczywiście trąbi - "ale ładna zima tej...", kurw.. jak to widzę to nóż w kieszeni mi się otwiera.
pewnie że to ściema z tym globalnym ociepleniem, jaki łeb trzeba mieć żeby wymyślić handel emisją CO2
Jak na 18 kwietnia na urodziny będę mógł ulepicć bałwana to stawiam flaszkę na rozgrzewkę
Co tam zima, sto lat temu była rzetelna i konkretna gazeta informacyjna! Gdzie dziś można przeczytać tak ładnie podane informacje?
kurabezkosci napisał/a:
pierwszego maja tez kiedys padalo ..pamietam jak bylem na pochodzie
81-83 rok
dwa lata temu 4-5 maja odśnieżałem samochód jak jechałem na maturę. Tylko że, zima skończyła się wtedy w połowie marca a teraz to chuj wie kiedy przyjdzie ta wiosna.
globalne ocieplenie kurwa jego mać
Fragment Roczników, czyli kroniki sławnego Królestwa Polskiego Jana Długosza odnoszący się do roku 1440:
"Była w tym roku w Królestwie Polskim i położonych naokoło ziemiach ciężka i ostra zima (...)Spadł bowiem bardzo duży śnieg i trwał od święta świętego Marcina przy silnym mrozie przez cały okres zimy i wiosny, a śnieg i lód nie roztopił się wcześniej, niż koło święta świętego Jerzego (...)"
Napomnę jeszcze tylko, że wspomnienie Św. Jerzego ma miejsce 24 kwietnia. Sytuacja, jak do tej pory, analogiczna do tegorocznej zimy.
"Była w tym roku w Królestwie Polskim i położonych naokoło ziemiach ciężka i ostra zima (...)Spadł bowiem bardzo duży śnieg i trwał od święta świętego Marcina przy silnym mrozie przez cały okres zimy i wiosny, a śnieg i lód nie roztopił się wcześniej, niż koło święta świętego Jerzego (...)"
Napomnę jeszcze tylko, że wspomnienie Św. Jerzego ma miejsce 24 kwietnia. Sytuacja, jak do tej pory, analogiczna do tegorocznej zimy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów