📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@dumad
ABS wydłuża drogę hamowania w każdych warunkach, jedyne co ci daje że masz szanse ominąć przeszkodę...
a co do wyłażenia to pełna racja, szczególnie pojebani ludzie (często z małym dzieckiem) wchodzi na przejście gapiąc się w prawo, bo jak patrzyła się w lewo 10min temu to nic nie jechało...
nie mówiąc juz o wybieganiu zza pojazdu...
ABS wydłuża drogę hamowania w każdych warunkach, jedyne co ci daje że masz szanse ominąć przeszkodę...
a co do wyłażenia to pełna racja, szczególnie pojebani ludzie (często z małym dzieckiem) wchodzi na przejście gapiąc się w prawo, bo jak patrzyła się w lewo 10min temu to nic nie jechało...
makabrax napisał/a:
A jak wyjdzie to ok? Albo wyskoczy zajączkiem? Albo wyturla się?
Sprawa jest prosta, widzisz stojący samochód na drodze przed pasami. Chuj nawet z pasami, samochód stoi na drodze, to już powinno dawać do myślenia i ostrzegać. Myślisz że on zatrzymał się od tak sobie? Bo mu się chciało? W 99% właśnie tam, za tym samochodem jest pieszy i bez znaczenia czy wyjdzie, wybiegnie, wyskoczy, wyjedzie na rowerze, kierowca ma się zatrzymać. Nie wyprzedza się na pasach i tyle.
Sam byłem świadkiem jednego takiego wypadku i, nawet dzisiaj, prawie wypadku.
Dzisiaj, siostra jedzie ze mną, zatrzymuje się przed przejściem, przechodzi masa ludzi, została ostatnia kobieta właśnie przed naszym samochodem a tu z prawej wpierdala się jakiś koleś. Prawie ją pyknął lusterkiem, zatrzymał się w połowie pasów.
Wypadek który widziałem, to tak samo, zatrzymuje się samochód, przepuszcza ludzi z prawej strony na lewą, a tutaj z lewego pasa przejeżdża koleś. Jebnął młodą dziewczynę, nie za mocno bo zdążył coś tam wyhamować, ale dziewczyna znalazła się na masce.
Za wyprzedanie na pasach powinno się karać jak za próbę zabójstwa.
dumad napisał/a:
Muszą się kurwa pchać na te pasy bo to ich święte miejsce, w którym nikt nie ma prawa ich przejechać.
Bo jest.
Dojeżdżasz do przejazdu kolejowego to się zatrzymujesz i rozglądasz.
Dojeżdżasz do przejścia dla pieszych to popierdalasz dalej tak samo jak wcześniej?
Czym to się różni? Ach no tak, pociąg może zabić, pieszy najwyżej wgniecie maskę... coś mi się może stać to będę uważał, a jak coś innym może to chuj z nimi.
na wlasne zyczenie nie dosc ze sie wpierdolili tam gdzie nie ma pasow, doskonale widzieli jakie byly warunki na drodze to ani mysla spojrzec czy cos jedzie i ida jak krowy nic sobie nie robia. moze nie powinno sie tak mowic ale kurwa nalezalo im sie
z tym ze w tym przypadku nie bylo przejscia, przedarli sie przez bande
up Ratilt
Debilu ty gdybym jechal autem i przy kazdym przejsciu sie zatrzymywal albo zwalniaj to musialbym jezdzic mpk tak jak TY
up Ratilt
Debilu ty gdybym jechal autem i przy kazdym przejsciu sie zatrzymywal albo zwalniaj to musialbym jezdzic mpk tak jak TY
dumad napisał/a:
(...) Przecież zdąrzy wychamować. (...)
Kurna człowieku, nie spinaj się tak, bo na Twoją ortografię to źle wpływa. Dalej czytać mi się już nie chciało ;]
@Ratilt
moja dziewczyna przechodząc z dzieckiem (w wózku) na pasach, omal nie została w ten sposób potrącona :/ koleś chciał wyprzedzać na pasach...
zatrzymał się z piskiem opon i śladem na jezdni w połowie pasów
nie chcę myśleć co by było gdyby nie zauważyła tego po**** i nie cofnęła się z wózkiem
po całym wydarzeniu stwierdziła, że dzięki sadolowi jest ostrożniejsza na drodze
moja dziewczyna przechodząc z dzieckiem (w wózku) na pasach, omal nie została w ten sposób potrącona :/ koleś chciał wyprzedzać na pasach...
zatrzymał się z piskiem opon i śladem na jezdni w połowie pasów
nie chcę myśleć co by było gdyby nie zauważyła tego po**** i nie cofnęła się z wózkiem
po całym wydarzeniu stwierdziła, że dzięki sadolowi jest ostrożniejsza na drodze
jeśli sie przechodzi przez dwupasmową droge a na prawym pasie jest tylko samochod zatrzymany to co za cepy nie patrza i nie zwolnia w polowie zeby zobaczyc czy wolne? trudne?
ajajajniemamjaj napisał/a:
Kurna człowieku, nie spinaj się tak, bo na Twoją ortografię to źle wpływa. Dalej czytać mi się już nie chciało ;]
nie miałeś się już do czego przypierdolić? zauważyłem te błędy szybciej niż ty. rzadko je robię. Nie poprawiłem bo na sadolu są lepsi ode mnie i takie błędy to błahostka
a po drugie stawiasz oceny za ortografie czy jaki chuj że się czepiasz?
Cytat:
Ludzie to są kurwa głupi, wchodzą na trasę, idą sobie tempem ślimaka, nie patrzą czy coś jedzie, no aż przyznam, że w porządku, że ich coś pierdolnęło.
Zgadzam sie! Dziś na odcinku 500m, jadać przepisowo bo 50km/h, dwa razy musiałem dać tak heblach ze mi tylni kanapa wyjeżdżała, bo ktoś sie wpierdala na pasy i kurwa nie spojrzy czy coś go nie pierdolnie ... ludzie
dumad napisał/a:
nie miałeś się już do czego przypierdolić? zauważyłem te błędy szybciej niż ty. rzadko je robię. Nie poprawiłem bo na sadolu są lepsi ode mnie i takie błędy to błahostka
a po drugie stawiasz oceny za ortografie czy jaki chuj że się czepiasz?
Może i bym się czepiał czego innego, ale jak widzę w drugiej linijce dwa błędy w jednym zdaniu to dziękuję i nie czytam dalej. Jeden błąd, lajcik, każdemu się zdarza. Ale na Boga dwa w jednym zdaniu... Toć to obraza dla mnie i innych czytających. Rzucanie mięchem zresztą również. Także ekstra, tak trzymaj. Zmieniaj Polskę na lepsze, zaczynając od innych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów