w stanach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
It's fucking good!
Przynajmniej wyszedł prawie cało z tej akcji
Pierdoli jak potłuczony:
Oto jego common sense:
1 - prędkość jazdy dostosował do warunków na drodze
2 - podejrzewam że w stanach nie istnieje pojęcie opon zimowych
3 - gościu nie zderzaka (stalowej belki między podłużnicami)
tak jak ktoś napisał wyżej...są kierowcy i są posiadacze prawa jazdy
Oto jego common sense:
1 - prędkość jazdy dostosował do warunków na drodze
2 - podejrzewam że w stanach nie istnieje pojęcie opon zimowych
3 - gościu nie zderzaka (stalowej belki między podłużnicami)
tak jak ktoś napisał wyżej...są kierowcy i są posiadacze prawa jazdy
Nie uwierzę kurwa, że każdy z nich dostosował prędkość do warunków pogodowych. Niech spierdala z tym swoim "the cause was the weather".
No i dlaczego nikt z tych 100 kierowców nie pomyślał, żeby trójkąt wcześniej postawić?
No i dlaczego nikt z tych 100 kierowców nie pomyślał, żeby trójkąt wcześniej postawić?
Samilo napisał/a:
Lubię zimę, oddziela kierowców od posiadaczy prawa jazdy...
wydaje Ci si .... czasami nie ma jak hamować., wystarczy chwila nie uwagi.
mam prawko i mysle ze jestem dobrym kierocą. Ale czasami mam złe dni
Bo to tępe amerykańskie ciule. A tam, tłuczonych burgerów nigdy nie za wiele.
Się znalazł mistrz porad, sam jeździ Evo XI, którym w takim przypadku jest o wiele bezpieczniej wyjść cało z takiej sytuacji jak seryjną Corsą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów