📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bardzo dobrze Taki los powinien spotkać każdą kurwę przepuszczającą piesze robactwo.
sam jestes pieszy. nawet jesli dupe wozisz nawet kurwa 50m do najblizszego sklepu grubasie;d
nwonigers napisał/a:
sam jestes pieszy. nawet jesli dupe wozisz nawet kurwa 50m do najblizszego sklepu grubasie;d
Nie bluźnij synu. Nigdy nie miałem nadwagi, i sam jesteś kurwa pieszy.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
dobrze gosciu zrobil chuj ze robote straci albo samochod naprwi z wlasnej kieszeni i ubezpieczenie straci znizki a moze nawet ubezpieczenie nie pokryje szkody, ale co pozyl to jego jst slawny na caly swiat dobry typek rozjebal pizde, on choc stracil finansowo to nie moralnie i bedzie sie tym chwalil w kazdym barze patrz to ja, a ta pizda choc nawet jak zyska na naprawie 1000 zł to bedzie sie wstydzic ze zostal tak wyjebany xD
swampman napisał/a:
kazdy tak powinien robic tylko poprostu szkoda auta...
polecam
Szybko by zabrakło BMW i AUDIc na polskich drogach .... bo byśmy skurwysynów rozjebali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów