18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
jednoręki-ujeżdżacz 2015-07-16, 1:02
Super moze i da sie ostrzejsze akcje robic ale tu jest luz... Ljz w dupie piwo
Zgłoś
ment1925 2015-07-16, 1:33 1
Jak dla mnie spoko,ale "bić na łeb ruskich" - mamy polaków którzy w Street Workoucie niejednokrotnie przebijali rosyjskich zawodników nawet na mistrzostwach świata. Co do filmiku-fajny montaż, co do chłopaków- oby tak dalej
Zgłoś
Kislowy_wampir 2015-07-16, 1:39
Ciekawe ile czasu już ćwiczą ? No i szacun za samozaparcie

Człowieka można zabić, ideę nie.
Zgłoś
K................n 2015-07-16, 1:46 3
Piwko dla panów za zdrowe spędzanie czasu + dostarczanie rozrywki takim chujom przed kompami jak my.
Zgłoś
P................M 2015-07-16, 1:47
Po jakiego chuja wrzucacie tu te pedalskie gierki??? Ani to fajne, ani miłe Mięśniaki nigdy nie grzeszą inteligencją, a tylko taka może pokonać ruskich!!! Piwa za to gówno nie ma!
Zgłoś
pavulon123 2015-07-16, 2:29
Piwo za wstawienie playera z YouTube:)
Zgłoś
pve11 2015-07-16, 2:57 10
PANxxxBDSM napisał/a:

Po jakiego chuja wrzucacie tu te pedalskie gierki??? Ani to fajne, ani miłe Mięśniaki nigdy nie grzeszą inteligencją, a tylko taka może pokonać ruskich!!! Piwa za to gówno nie ma!

Aż tak Cię boli to, że nie robisz nic ze swoim zjebanym życiem, poza siedzeniem na sadolu?

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
LuckyKiller 2015-07-16, 3:06
Moje miasto, więc i piwa nie dać nie wypada.
Zgłoś
vpozer 2015-07-16, 8:16 2
Niezle ,a to jest typek z mistrzostw swiata (jest on z Bydgoszczy) jakby ktos nie wiedzial teraz Bydgoszcz organizuje Mistrzostwa Świata

PS.niestety nie daj sie inaczej wgrac filmiku

video-ams3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xta1/v/t43.1792-2/11268486_1000195163...
Zgłoś
meczaxd 2015-07-16, 9:15 1
Szacun! Ja po pięciu pompkach muszę napić się piwa.
Zgłoś
Alonso 2015-07-16, 10:36
Piwo za to że robicie coś dla siebie zamiast popijać piwo i jarać fajki.
Zgłoś
konop720 2015-07-16, 16:31
małpy jebane, piwo!
Zgłoś
szklanka 2015-07-16, 18:45
Zajebiste, chciałbym tak umieć. Chciałem zauważyć że to nie sa 'koksy' z siłowni, a pary mają tyle, że niejeden koks miałby niezłe zdziwko jakby co...

oczywiście pozdrowienia z Rybnika, bo zapomniałem dopisać ;P
Zgłoś
ofo 2015-07-16, 20:37
Cytat:

Ziomeczki z mojego miasta

a Ty dalej przed kompem ?? to tak jak ja
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów