dobry gościu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
0:52 "Oooo złamany [mówi już uciekając]" to mnie rozbawiło
hahahahahahahaha !! 1:10 the best "O kurwa, o japierdolee"
Ja bym ci ten nosek nastawił, jednym krótkim aczkolwiek energicznym ruchem łokcia
kurwa miałem z 8 lat jak mnie tak nabierali dorośli..
Za ten "prank" to nie będzie piwa. I miej świadomość, że tym "prankiem" mnie wkurwiłeś. Bo kurwa nie można napisać po polsku...
@up
Kurwa dzięki chłopie. Myślałem ,że jestem tutaj jedynym którego wkurwiają te jebane "PRANK".
Banda debilów co nie znają języka i nie potrafią po polsku tego napisać więc wpierdalają angielskie słowo w polskie zdania.
Autor może równie dobrze napisać "Ja idę się kill na poddaszu i będzie dużo blood jak sobie podetnę żyły a potem się powieszę using rope" i też wyjdzie na zjebanego debila.
Kurwa dzięki chłopie. Myślałem ,że jestem tutaj jedynym którego wkurwiają te jebane "PRANK".
Banda debilów co nie znają języka i nie potrafią po polsku tego napisać więc wpierdalają angielskie słowo w polskie zdania.
Autor może równie dobrze napisać "Ja idę się kill na poddaszu i będzie dużo blood jak sobie podetnę żyły a potem się powieszę using rope" i też wyjdzie na zjebanego debila.
Zbiorczy na pranki!
coraz więcej takich gwiazdeczek się tworzy, jakby jeszcze pomysły swoje mieli.
Szkoda że RomanAtwood robił to 2 razy i to tylko marna kopia
@velture
,,Banda debilów co nie znają języka i nie potrafią po polsku tego napisać więc wpie**alają angielskie słowo w polskie zdania."
W pierwszej kolejności popracują nad własną znajomością języka, dopiero po uzyskaniu odpowiedniej wiedzy poprawiaj innych. Ból dupy bo ktoś napisał prank a sam byki strzela.
popracuj*
,,Banda debilów co nie znają języka i nie potrafią po polsku tego napisać więc wpie**alają angielskie słowo w polskie zdania."
W pierwszej kolejności popracują nad własną znajomością języka, dopiero po uzyskaniu odpowiedniej wiedzy poprawiaj innych. Ból dupy bo ktoś napisał prank a sam byki strzela.
popracuj*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów