Przykład doskonale obrazuje, że politycy (nie tylko Kaczyńscy) mówią, co im w danej chwili najbardziej pasuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
trochę za póżno ( bo kosztowało mnie to sporo zdrowia) zrozumiałem,że każda z opcji w tym kraju tylko pozornie dba o naród.. te ryje nie dbają o nas tylko o swoje koryto. szkoda życia na nich i ich kłamstwa. cieszcie się swoją rodziną i zdrowiem ludzie.
Maras1976 napisał/a:
trochę za póżno ( bo kosztowało mnie to sporo zdrowia) zrozumiałem,że każda z opcji w tym kraju tylko pozornie dba o naród.. te ryje nie dbają o nas tylko o swoje koryto. szkoda życia na nich i ich kłamstwa. cieszcie się swoją rodziną i zdrowiem ludzie.
Ty tak poważnie z tym że tak długo trwało że to zrozumiałeś? Ja wierzyłem w to co widzę w TV i co mówią politycy tak do około 14 roku życia. Potem miałem wyjebane na wybory a teraz głosuje tylko na tych mniej popierdolonych. A co lepsze jakoś się nie spuszczam PiS czy PO czy tam inne .N bo to i tak jeden chuj.
Ale zdajesz sobie sprawę że Lech a Jarosław to dwie różne osoby? To działa kiedy cytujesz jedną i tą samą osobę.
Ork.Fajny napisał/a:
Ale zdajesz sobie sprawę że Lech a Jarosław to dwie różne osoby? To działa kiedy cytujesz jedną i tą samą osobę.
Nie wiem, czy się wygłupiasz, czy piszesz na serio - to efekt Twojego awatara. Tak, zdaję sobie sprawę, że to cytaty dwóch osób, jednak panowie Kaczyńscy zawsze mówili zgodnie.
Czy ja na prawdę MUSZĘ tłumaczyć jak głupie jest mówienie lub sugerowanie że dwie różne fizycznie osoby muszą myśleć zawsze tak samo...? Weź parę sekund pomyśl i wróć.
Ehhhh. Jak ktoś chce pokazać hipokryzję Jarosława Kaczyńskiego, to niech wykopie jakieś głosowanie albo wypowiedź z 1989r. w którym zawrze się poparcie dla KRSu. Przedstawianie wypowiedzi jego brata Lecha jako kontrę do wypowiedzi Jarosława jest idiotyzmem, który trudno traktować na poważnie. W tym momencie schodzisz na poziom dyskusji niższy od KODu albo uczestników wojenki PiS-PO. I nawet jeśli Jarosław popierał utworzenie KRSu, a pewnie to robił, to i tak nie sprawiasz wrażenie kogoś kogo warto słuchać bo dorabiasz argumenty pod swoje hipotezy a nie wysuwasz hipotezę na bazie argumentów...
Ehhhh. Jak ktoś chce pokazać hipokryzję Jarosława Kaczyńskiego, to niech wykopie jakieś głosowanie albo wypowiedź z 1989r. w którym zawrze się poparcie dla KRSu. Przedstawianie wypowiedzi jego brata Lecha jako kontrę do wypowiedzi Jarosława jest idiotyzmem, który trudno traktować na poważnie. W tym momencie schodzisz na poziom dyskusji niższy od KODu albo uczestników wojenki PiS-PO. I nawet jeśli Jarosław popierał utworzenie KRSu, a pewnie to robił, to i tak nie sprawiasz wrażenie kogoś kogo warto słuchać bo dorabiasz argumenty pod swoje hipotezy a nie wysuwasz hipotezę na bazie argumentów...
Oczywiście.
Jestem głupi i ograniczony bo inteligentnie nie zakładam że dwie różne osoby mogą mieć inne zdanie i jak skończony idiota wolę żeby bezmyślnie zacytować dwa razy tą samą osobę w dwóch różnych sytuacjach. Głupi ja. GŁUPI.
Jestem głupi i ograniczony bo inteligentnie nie zakładam że dwie różne osoby mogą mieć inne zdanie i jak skończony idiota wolę żeby bezmyślnie zacytować dwa razy tą samą osobę w dwóch różnych sytuacjach. Głupi ja. GŁUPI.
Ork.Fajny napisał/a:
Oczywiście.
Chodziło mi o Twoje "wklejanie" stałego tekstu, w którym wszystkich mówiących coś choćby w 1% różniącego się od Twoich poglądów równasz z jednym i tym samym. To jest tępota umysłowa i ograniczony intelekt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów