📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurwa
ale sie zdziwilem, myslalem ze typ spierdoli zeby nie bylo na niego
rosja to jednak dziwny kraj
mare30ks napisał/a:
o kurwa
Ktoś kiedyś to ujął w mądre słowa: "Rosja to nie państwo - to stan umysłu". I z tym się trzeba zgodzić.
Cytat:
Ktoś kiedyś to ujął w mądre słowa: "Rosja to nie państwo - to stan umysłu".
to było jeszcze przed plagą kwejka
gówno tam zachował sie jak picza. Wina tego gościa na prawym pasie ... po co go wyprzedzał ? hę ?
Trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby wyprzedzać na autostradzie z prawej strony. Pokarało go za debilizm.
Czepiacie się kolesia wyprzedzającego z prawej, ale spójrzcie na to, że koleś jedzie jak pizda cały czas lewym pasem, pomimo że nikogo nie wyprzedza, a prawy jest cały wolny, a gdy koleś próbuje go wyprzedzić skurwol jeszcze zajeżdża mu drogę. Pierdolony szeryf drogowy, który ciągle bluzga pod nosem na innych kierowców, a sam jeździ jak ostatni debil. Tacy są najgorsi. Pewnie jeszcze zadowolony z siebie, że nauczył kogoś pokory
przesmiewca napisał/a:
gówno tam zachował sie jak picza. Wina tego gościa na prawym pasie ... po co go wyprzedzał ? hę ?
bo mógł
zawsze mnie zastanawia... dlaczego na filmikach u ruskich są zawsze wyjce które drą japę na cały regulator bo coś się na drodze stało... facet powie konkretnie yobtwajumać, a wyjce od razu okres godowy...
Dlaczego kobiety z rOSJI zawsze panikują i zaczynają płakać po jakimś wypadku?
Widzę sami znawcy. A wiecie o czymś takim jak martwy punkt ? zapewne akurat samochód z prawej znalazł się w takim punkcie i taki efekt. CO nie zmienia faktu iż prowadzący pojazd z lewej to tępa dzida... jadąc tyle czasu lewym pasem...
@UP i właśnie ze względu na ten martwy punkt, pasy zmieniamy łagodnie większa szansa, że w końcu ktoś znajdzie się w naszym lusterku albo, że po prostu zacznie trąbić ;p Tutaj gościu chciał to zrobić za szybko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów