📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Odjebqć kogoś dla jakiej błyskotki
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
i frajer resztę marnego życia w pudle gdzie nie będzie miał lekko!! i prawidłowo
Za taką akcję tych kiblarzy po złapaniu powinni oddać na eksperymenty medyczne.
Odstrzelić kogoś dla jakiegoś gównianego łańcucha...
Bul_od_bytu napisał/a:
Za taką akcję tych kiblarzy po złapaniu powinni oddać na eksperymenty medyczne.
To się nazywają wolni ludzie. Mają dostęp do broni i żyja chuj z tego że krótko ale żyją jak chcą Piękna sprawa.
Głowa go boli teraz
Nie wiem, ci ludzie są nieświadomi noszenia takich rzeczy lub nie mają dostępu do sadistica, by wiedzieć, ze się z takim czymś nie wozi u nich
A na końcu okazało się , że tą błyskotkę sprzedał mu cygan spod Bukaresztu ...
Halman napisał/a:
z korzyścią tylko dla jeden ze stron...
Jednej jak już, choć odstrzelenie smolucha to korzyść dla całego społeczeństwa.
mazga50 napisał/a:
Ale nie za samo bycie smoluchem; jemu należało się za tatuaż i za ten łańcuch.Jednej jak już, choć odstrzelenie smolucha to korzyść dla całego społeczeństwa.
I nie chodzi mi o wygląd; po prostu ludzie mający więcej niż dwa neurony wiedzą że takimi dodatkami zaznacza się swą przynależność do swołoczy, a więc są dwie możliwości:
- był gangusem więc zasługiwał na odstrzał
- był durniem który wzorował się na gangsterskich idolach, także więc zasługiwał na odstrzał
Odstrzał wykonany, zaś odstrzeliwującego policja odizoluje od społeczeństwa. Dwóch mniej!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów