Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.To jest właśnie ta nieuczciwa chińska konkurencja... bo oni przecież nie mogą produkować samochodów taniej niż Europa, więc na pewno oszukują. P🤬lony eurokołchoz. Jak ktoś nie wie, to tydzień temu dop🤬lili dodatkowe 35% cła na samochody z Chin.
Czemu ty chłopcze takie bzdury piszesz? Nie masz o czymś pojęcia a się udzielasz.
Weź zachowaj resztki ruskiej godności.
To jest właśnie ta nieuczciwa chińska konkurencja... bo oni przecież nie mogą produkować samochodów taniej niż Europa, więc na pewno oszukują. P🤬lony eurokołchoz. Jak ktoś nie wie, to tydzień temu dop🤬lili dodatkowe 35% cła na samochody z Chin.
Bo eurokołchoz wie jak wykopać sobie dołek, do niego wskoczyć i łopatę odpowiednio wcześniej zaprogramować (oczywiście Chińską)
Czemu ty chłopcze takie bzdury piszesz? Nie masz o czymś pojęcia a się udzielasz.
Weź zachowaj resztki ruskiej godności.
Jak będzie znowu film o psie srającym skitellsami to zawołam Ciebie, nie martw się.
podpis użytkownika
Majster BiedaTo jest właśnie ta nieuczciwa chińska konkurencja... bo oni przecież nie mogą produkować samochodów taniej niż Europa, więc na pewno oszukują. P🤬lony eurokołchoz. Jak ktoś nie wie, to tydzień temu dop🤬lili dodatkowe 35% cła na samochody z Chin.
Taki robót to i u mnie w robocie chodzi, a to nie jest jakaś megakorporacja. To jest teraz powszechne, no chyba że starą wirówką produkujesz watę cukrową na odpustach i ci się wydaje, że tak swiat wygląda.
Taki robót to i u mnie w robocie chodzi, a to nie jest jakaś megakorporacja. To jest teraz powszechne, no chyba że starą wirówką produkujesz watę cukrową na odpustach i ci się wydaje, że tak swiat wygląda.
Robota to ma Twoja stara w kuchni. Te chińskie sterowane są przez AI, ale to tylko fragment historii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie