📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Łe, nie jest żółty.
Ile bym oddał za dużego fiata. Wtedy jak to był szczyt technologii motoryzacji to przynajmniej człowiek był potrzebny. A nie jak teraz - samochód zaparkuje, pojedzie po właściwym pasie, sam odpali a niedługo nawet będzie odstraszał murzynów.
Wolałbym się przejechać taką taryfą niż jakimś starym mercedesem kojarzącym mi się z cyganami.
Wolałbym się przejechać taką taryfą niż jakimś starym mercedesem kojarzącym mi się z cyganami.
Niеbieski napisał/a:
Łe, nie jest żółty.
ojjj marudny jesteś dobrze że udało się taką fotkę uchwycić toż to rarytas
Ja jako fan "Ekstradycji" zawsze chciałem mieć starego poloneza...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
@up borewicza masz na myśli
Ten sam, ale szczerze mówiąc widziałem chyba tylko jeden odcinek "07 zgłoś się".
skrucha mode: on
Tak mi sie przypomnialo.Akcja od 2:43
Zreszta caly film polecam pt.
Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
Zreszta caly film polecam pt.
Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
W Krakowie są wciąż jeżdzące, żołte borewicze, dwóch gości sobie takimi pomyka, stoją głownie wieczorami na ul. Siennej ku wielkiej uciesze turystów, trochę je tylko szpecą naklejki z herbem miasta ale cóż takie mamy pzepisy i muszą być
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów