Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebaniutku tak wieje, a on se leży spokojnie i nie trzęsie się z zimna ja bym tak nie dał rady
Jeste ekspertę - bo nie żyje
Nigdy nie zrozumiem ludzi, co tak zdobywają te szczyty. Niebezpieczne to w chuj, kosztowne w chuj, nie wiadomo po chuj tam leźć. Mówią, że ppokonują samych siebie i jakiś zew ich w te góry ciągnie po to by się mogli sprawdzić... Ja pierdolę! Chcesz się sprawdzić, pokazać jakiś (jakaś, bo durne pizdy też tam lezą a przez nie kupę frajerów tam zostało, bo trzeba je ratować,,, równo-gówno uprawnienie he he), to zapierdalaj do szpitala pomagać chorym albo do domu opieki, tam potrzeba 100 razy więcej odwagi. Jeszcze, kurwa, padnie taki himalaista czy inny zdobywacz szczytów i lament, żałoba jak po jakimś papieżu bo się poświęcał i zdechł "kochając to co robił". Noż kurwa, co za chujnia. Ha, tfu! Wypierdalać.
musisz być najnudniejszym czlowiekiem na świecie
Jeste ekspertę - bo nie żyje
Dlatego właśnie nie jest ekspertem ... bo jak by był dobry to by wszedł i zszedł z szczytu..
Jedynie zejść udało mu się, ale w sensie duchowym
Jebaniutku tak wieje, a on se leży spokojnie i nie trzęsie się z zimna ja bym tak nie dał rady
To zwłoki kobiety, więc "Jebaniutka" jak już.
A ty to wszystko wiesz bo czytasz Onet i jesteś dobrze poinformowany
Ja to wszystko wiem bo jestem człowiekiem wykształconym i oczytanym.
Przeczytałem wszystkie książki dokumentalne o wspinaczach i wyprawach na koronę ziemi i himalajach.
Wiesz co to jest ksiazka?
Nigdy nie zrozumiem ludzi, co tak zdobywają te szczyty. Niebezpieczne to w chuj, kosztowne w chuj, nie wiadomo po chuj tam leźć. Mówią, że ppokonują samych siebie i jakiś zew ich w te góry ciągnie po to by się mogli sprawdzić... Ja pierdolę! Chcesz się sprawdzić, pokazać jakiś (jakaś, bo durne pizdy też tam lezą a przez nie kupę frajerów tam zostało, bo trzeba je ratować,,, równo-gówno uprawnienie he he), to zapierdalaj do szpitala pomagać chorym albo do domu opieki, tam potrzeba 100 razy więcej odwagi. Jeszcze, kurwa, padnie taki himalaista czy inny zdobywacz szczytów i lament, żałoba jak po jakimś papieżu bo się poświęcał i zdechł "kochając to co robił". Noż kurwa, co za chujnia. Ha, tfu! Wypierdalać.
Zesrałeś się Teraz jeszcze się rozpłacz i biegnij do mamusi
Być może nie miał kilofa, by odkuć truchło od lodu/skały.
Ale chcesz się wykazać, to wybierz się na Everest. Tam trupów od groma i ciut, ciut, pozrzucasz, nagrasz, wstawisz, zostaniesz królem Sadola...
Co ty pierdolisz?? Byłeś kiedyś w górach zimą?? Nikt rozsądny nawet w Tatry się nie rusza bez czekana, a co dopiero w takie góry.
Filatelistyka byście powiedzieli jest kurwa nudna.Na pewnym poziomie nie jest.
w dupę se wsadźcie te wasze góry .Ja zbieram znaczki kurwa i mam egzemplarz który jest wart więcej niż wasze kobiety i domy/mieszkania. Mam jebany kartonik warty dokładnie 4,725 000 zł i dziennie jem sałatki ćwiczę i czytam wiadomości o pozostałych 6-ciu które mają ludzie na świecie-bo jeśli jeden wykorkuje to cena mojego wzrośnie do 22, 500 000. To jest kurwa adrenalina.Każdego dnia-rywalizacja kto kogo przeżyje.
Filatelistyka byście powiedzieli jest kurwa nudna.Na pewnym poziomie nie jest.
Nie wiem, co bierzesz, ale bierz połowę
Gadasz jak kobieta. Po co szarpać się ryzykować, jak można siedzieć w domu? Po co lecieć w kosmos jak tam nie ma tlenu? Po co odkrywcy kiedyś pływali w nieznane statkami prawie na pewną śmierć? Po co chemicy, fizycy bawili się niebezpiecznymi substancjami i przypłacali to życiem? Np Skłodowska-Curie? Bo poznanie to jest ludzka natura mężczyzny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów