📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebaniutku tak wieje, a on se leży spokojnie i nie trzęsie się z zimna ja bym tak nie dał rady
Gdyby kamerzysta chciał dodać dobry film na sadola to chociaż by go zrzucił z tej góry... i tak już nie żył
jebany a tak blisko już był
Ooooo... Zimorodek jak słodko śpi..
Misu zapadł w sen zimowy, ale coś mi sie wydaje że po roztopach nadal sie nie obudzi
Misu zapadł w sen zimowy, ale coś mi sie wydaje że po roztopach nadal sie nie obudzi
leksio napisał/a:
to chociaż by go zrzucił z tej góry
Być może nie miał kilofa, by odkuć truchło od lodu/skały.
Ale chcesz się wykazać, to wybierz się na Everest. Tam trupów od groma i ciut, ciut, pozrzucasz, nagrasz, wstawisz, zostaniesz królem Sadola...
a co on takj rzułty
SkoPio1 napisał/a:
Być może nie miał kilofa, by odkuć truchło od lodu/skały.
Ale chcesz się wykazać, to wybierz się na Everest. Tam trupów od groma i ciut, ciut, pozrzucasz, nagrasz, wstawisz, zostaniesz królem Sadola...
Teraz everest może „zdobyć” kazdy kto ma w chuj kasy. Można wynająć firme żeby tragarze cie wnieśli i znieśli ze szczytu.
Takich trupów na Mount Everest jest tyle, że niektóre służą za drogowskazy. Raz na jakiś czas Szerpowie czyszczą szlaki i znoszą.niektóre ciała i śmieci.
rocknrolla85 napisał/a:
Takich trupów na Mount Everest jest tyle, że niektóre służą za drogowskazy. Raz na jakiś czas Szerpowie czyszczą szlaki i znoszą.niektóre ciała i śmieci.
Dokładnie
nauka.rocks/mount-everest-10-historii/
Wiewór napisał/a:
Teraz everest może „zdobyć” kazdy kto ma w chuj kasy. Można wynająć firme żeby tragarze cie wnieśli i znieśli ze szczytu.
A ty to wszystko wiesz bo czytasz Onet i jesteś dobrze poinformowany
Nigdy nie zrozumiem ludzi, co tak zdobywają te szczyty. Niebezpieczne to w chuj, kosztowne w chuj, nie wiadomo po chuj tam leźć. Mówią, że ppokonują samych siebie i jakiś zew ich w te góry ciągnie po to by się mogli sprawdzić... Ja pierdolę! Chcesz się sprawdzić, pokazać jakiś (jakaś, bo durne pizdy też tam lezą a przez nie kupę frajerów tam zostało, bo trzeba je ratować,,, równo-gówno uprawnienie he he), to zapierdalaj do szpitala pomagać chorym albo do domu opieki, tam potrzeba 100 razy więcej odwagi. Jeszcze, kurwa, padnie taki himalaista czy inny zdobywacz szczytów i lament, żałoba jak po jakimś papieżu bo się poświęcał i zdechł "kochając to co robił". Noż kurwa, co za chujnia. Ha, tfu! Wypierdalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów