Tacy mocni bo więksi i starsi, a gdyby ten chłopiec urósł i był większy to zadał by im bobu. Dupki żołędne to za mało by dostatecznie obelżywie określić ich osoby.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Trudne dzieciństwo kształtuje twardy charakter.
Może coś zajebał i chcą nauczyć gówniaka
za płaczącego gówniaka zawsze piwo
A ja myślałem, że Chińczycy to od małego kung-fu znają :O
@UP a tam, po prostu nowy chce się przypodobać i myśli że jak napiszę taki komentarz to dostanie dużo piw. W sumie jego nick na pewno adekwatny do wykonywanego przez niego zawodu.
pepinio71 napisał/a:
Płace 10k zł za zrobienie tego samego z @kurwiszonek
Ty lepiej uważaj co piszesz, bo jeszcze będziesz bulił jak Velture
idę do mojej wychowawczyni bo mnie nie tolerujecie
kurwiszonek napisał/a:
idę do mojej wychowawczyni bo mnie nie tolerujecie
Może to jeszcze przemyśl, bo wpierdol dwa razy dostaniesz.
C.Z.E.S.I.E.K napisał/a:
Trudne dzieciństwo kształtuje twardy charakter.
Ta jasne a potem ten gówniak urośnie i będzie napierdalał dziecko, potem dziecko urośnie i będzie napierdalało następne aż w końcu zdarzy się to jedyne z aspiracjami i inteligencją pozwalającą na wyrobienie sobie większego autorytetu niż tylko "wiek"
Tego właśnie nie cierpię, spierdoliny życiowe pouczają młodszych bo wiek jest jedyną rzeczą jaką osiągneli
(sam wpierdol od starego obskakiwałem, ALE tylko jeżeli nie dało się inaczej)
btw. Ratoshi, C.Z.E.S.I.E.K,
Tacy doświadczeni sadole a trolla karmicie jak pierwsze lepsze świeżaki
Tak się nieraz zastanawiałem jakie okoliczności musiały towarzyszyć ludziom, co musiało im się stać z głową, co skłaniało ich do tego co robili, którzy niszczyli innych ludzi, mam tu na myśli katów z Czeka i jej następców, Gestapo, UB, Kempeitai i nigdy nie mogłem zrozumieć jak można było tak okrutnie i perfidnie znęcać się nad bliźnim. Teraz zdaje mi się jakbym odkrył niewielki rąbek tajemnicy. Po prostu są ludzie, którym bicie innych sprawia przyjemność. I czerpanie przyjemności z zadawania bólu jest chyba jedną z głównych przyczyn (bo uważam, że tych przyczyn jest wiele) tego, że ktoś jest sadystą lub nim nie jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów