Tętnica poszła, babka jest żywym trupem. W kilkadziesiąt sekund umrze z wykrwawienia.
Tętnica poszła, babka jest żywym trupem. W kilkadziesiąt sekund umrze z wykrwawienia.
Promieniowa, na luzie ją uratują jeśli w gównokraju karetka nie służy popołudniami jako buda z taco
Promieniowa, na luzie ją uratują jeśli w gównokraju karetka nie służy popołudniami jako buda z taco
pytanko po czym Pan poznał? nie prześmiewcze ani nic z ciekawości pytam.
Ty chyba się w średniowieczu zatrzymałeś.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.______________
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".pytanko po czym Pan poznał? nie prześmiewcze ani nic z ciekawości pytam.
Założyłem na podstawie ilości krwi i łatwości dziabniecia akurat tej. Łokciową chyba trudniej trzasnąć a inne w tym miejscu za małe.
pytanko po czym Pan poznał? nie prześmiewcze ani nic z ciekawości pytam.
Widać, że ją ciachnęli jakimś nożem w prawą rękę. Wystarczy założyć porządny opatrunek uciskowy i powinna przeżyć o ile nie zabije jej chińska znieczulica
Widać, że ją ciachnęli jakimś nożem w prawą rękę. Wystarczy założyć porządny opatrunek uciskowy i powinna przeżyć o ile nie zabije jej chińska znieczulica
przeciez kurwa w okolice karku dostala i stamtad tez leci krew....
oryginalny opis filmu brzmi :
"19YO Girl Fatally Stabbed During A Street Fight"
czyli albo dostała w szyje albo w okolice cycka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów