Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Pentryt 2014-05-07, 2:48
Szlachcic_Cygański napisał/a:

I dla medyków.

i kominiarzy

A ja jestem pomidorem i nikogo się nie boje
Rychu Peja Andrzejewski
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2014-05-07, 3:09
Do Straży się idzie bo się chce a nie bo musi... Nasze Strażaki to dobre chłopaki

Nie mam czasu
Zgłoś
jat1001 2014-05-07, 7:15 3
blazers181818 napisał/a:

Strażacy to jedyna służba dla, której mam pełny szacunek.

Ja dodałbym jeszcze żołnierzy zawodowych.

Tylko bez spiny, ja nim nie jestem.
Zgłoś
kaelem 2014-05-07, 8:16 4
blazers181818 napisał/a:

a straż miejska? Ratują ludzi w miastach przecież...
Zgłoś
mat88 2014-05-07, 9:07
Johny366 napisał/a:

Powie mi Ktoś co to za utwór?? bo nie mogę się doszukać.. Z góry dzięki

wpisz w you tube "go pro" i w co drugim filmiku sobie tego posłuchasz
Zgłoś
barteq08 2014-05-07, 10:43
Johny366 napisał/a:

Powie mi Ktoś co to za utwór?? bo nie mogę się doszukać.. Z góry dzięki

Awolnation - Sail
Zgłoś
zeopold 2014-05-07, 11:01
Strażacy strażakami, również mam do nich wielki szacunek jednak osobiście nie znam żadnego strażaka który kiedykolwiek wskoczył w ogień by ratować jakiegoś menela czy w ogóle nie znając sytuacji narażałby swoje życie oraz zostawienie swojej rodziny by ratować kogoś kogo nie zna. Strażak nigdy nie przełoży Twojego życia nad Swoje. Ale można powiedzieć ze to najbardziej zaufana i lubiana jednostka pozdrawiam
Zgłoś
misiek7281 2014-05-07, 11:34 1
@zeopold
Strażak zanim przystąpi do jakichkolwiek działań to musi ocenić własne bezpieczeństwo czy mu nic nie zagraża dopiero po tym jest ratowanie ludzi -> zwierząt -> mienia

"Nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zasłużyli"
Zgłoś
hajzer20 2014-05-07, 11:39
Sam działa w jednostce OSP i jak na chwile obecną mam w tym roku 51 wyjazdów , pomagamy ludziom i nikt nam za to nie płaci i robimy to w dobrej woli !! Mamy sprzęt jaki mamy ale jeśli ktoś mi mówi że jednostki Osp są nie potrzebne to się grubo myli gdyż niekiedy jesteśmy wcześniej na akcji zanim przyjedzie PSP !! Pozdro
Zgłoś
Cyjanek12 2014-05-07, 11:40 5
zonik napisał/a:

Jedyna służba której sie należy wcześniejsza emerytura!!! naprawdę nam pomagają chwała im za to

Typowy komentarz człowieka, który nie jest w temacie, a krzyczy najgłośniej... A co powiesz o Służbie Więziennej, gdzie po 10 latach służby większość funkcjonariuszy żyje na psychotropach by jakoś funkcjonować? Nie wyobrażam sobie również 60-letniego funkcjonariusza Straży Granicznej siedzącego w krzakach na mrozie pełniąc obserwację granicy, lub ganiającego za przemytnikami.

blazers181818 napisał/a:

Też dobry komentarz. Co takiego zrobił Ci leśnik, funkcjonariusz SG czy SW? Ci ludzie np. pilnują, by żadni ciapaci nie wchodzili na teren RP w sposób niekontrolowany... A jak już taki wejdzie i coś przeskrobie, to żeby w pierdlu odsiedział swoje. Większość Sadoli na pewno to docenia
Zgłoś
d3bo 2014-05-07, 11:49
Strazacy maja niekiedy przejebane. Przyjezdzaja na wypadek a tam cala rodzina zmasakrowana w samochodzie . Tego to im nie zazdroszcze..
Zgłoś
norusek 2014-05-07, 11:51
Uwielbiam tą muzyczke w tle. Kojarzy mi się z polskimi pilotami na migach i efach z Malborka
Zgłoś
JMZ 2014-05-07, 11:54 1
Cytat:

Haha, szczególnie tych z 'ochotniczej' w której to nagminnie zdarzają się przypadki podpaleń, dla 'wykazania się' a co za tym idzie uzyskania większych pieniędzy.
Zgłoś
Jason-X 2014-05-07, 11:57
Takich mamy specjalistów w Straży Pożarnej, że nie wiedzą gdzie jest akumulator w BMW E90 Niestety ... u nas w Polsce PSP to nie Chicago Fire ... kurwa ...

a co do OSP to była sytuacja kiedyś co jakiś pajac w czerwonym lublinie z OSP wymusił na mnie na rondzie i wjebał mi na pełnej kurwie w bok i jeszcze się kutasiarz wypierał że moja wina bo samochód w akcji a nawet nie miał sygnałów włączonych... tyle tylko miałem szczęścia, że 200m dalej stał pałkarz i wszystko widział ... bo pewnie chuj by powiedział, że sygnały miał włączone ...
Zgłoś
zonk 2014-05-07, 12:03
d3bo napisał/a:

Strazacy maja niekiedy przejebane. Przyjezdzaja na wypadek a tam cala rodzina zmasakrowana w samochodzie . Tego to im nie zazdroszcze..

O jej straszne. A Ci co sprzątają tą rodzinkę ? A ratownicy medyczni ? A kolejarze/mechanicy co rozjeżdżają ludzi ? Oni nie mają przejebane ? Rok temu rozbił się samolot w górach w miejscu gdzie do ciał można było dojść tylko pieszo. Policjanci i goprowcy musieli w nocy pilnować spalonych ciał żeby dzika zwierzyna się nie dobrała. Nie mieli przejebane ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów