📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jedna akcja od początku do końca, a nie takie zjebane niewiadomo co...
Strażacy to jedyna służba dla, której mam pełny szacunek.
Polacy powinni być dumni z naszej Straży Pożarnej oraz Sanitariuszy, to Oni naprawdę ratują Życie a nie jakieś gówniane niebieskie psiowozy
Straż pożarna ok, ale państwowa a nie zawalidrogi z OSP. Z doświadczenia wiem że na nich nie można polegać.
Jedyna służba której sie należy wcześniejsza emerytura!!! naprawdę nam pomagają chwała im za to
SQT@ Jestem jakoś związany ze strażą od 15 roku życia, zaczynałem z OSP na zawodach pożarniczych jedyne co złego można o nich powiedzieć to że piją za dużo. Robią ludzie co mogą, na wioskach nie ma się takiego sprzętu co w PSP, a ludzie i tak chcą pomóc z tym co mają.
Jak narazie po prawie dwóch latach w tym zawodzie musze powiedzieć że więcej krwi niż ognia...
Jak narazie po prawie dwóch latach w tym zawodzie musze powiedzieć że więcej krwi niż ognia...
SQT napisał/a:
Straż pożarna ok, ale państwowa a nie zawalidrogi z OSP. Z doświadczenia wiem że na nich nie można polegać.
Pewnie jakiś warszawsiok szkoda tylko, że gdyby nie zawalidrogi z OSP ludzie na wsiach i miasteczkach pewnie tylko by machali zawodowemu strażakowi bo nie było by co gasić zanim by dojechali ...
O. Widze, że GoPro dodaje teraz remix w miejsce oryginału do każdej kamerki.
Lol też mi coś już była taka gra google.pl/search?q=emergency+firefighter&rlz=1C1GIGM_enPL556PL556&...
Powie mi Ktoś co to za utwór?? bo nie mogę się doszukać.. Z góry dzięki
blazers181818 napisał/a:
Strażacy to jedyna służba dla, której mam pełny szacunek.
I dla medyków.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów