Dobre nagranie z walki- jeden przeciw trzem- na bliskim dystansie i walka wręcz! Hadi po zastrzeleniu dwóch przeciwników, nie spękał w krytycznym momencie, gdy broń się zacięła (albo brakło amunicji) i zatłukł przeciwnika kolbą:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aleś propagandę dał w tytule... jeden to ŻOŁNIERZ, bo szlachetne USA popiera sunnitów, reszta bojówkarze, bo chcą odzyskania niepodległości dla własnego kraju? Nie wiem na ki chuj łączono Jemen w jedno państwo niecałe 30 lat temu, ale mniej więcej po równo szyitów i sunnitów w jednym kraju to był debilny pomysł...
w której minucie zatłuczenie kolbą i akcja? bo ja tam widzę jak mrówki po kopczyku chodzą
-It's over Ahmedin. I have the high ground.
-You underestimate my allah!
-You underestimate my allah!
jbone napisał/a:
w której minucie zatłuczenie kolbą i akcja? bo ja tam widzę jak mrówki po kopczyku chodzą
Akcja od 0:06 -wymiana ognia, wybuch granatu, zatłuczenie kolbą d 0:29 do 0:40- polecam wizytę u okulisty...
Heh ! Idą jak lemingi na rzeź.
Salieri16000 napisał/a:
Akcja od 0:06 -wymiana ognia, wybuch granatu, zatłuczenie kolbą d 0:29 do 0:40- polecam wizytę u okulisty...
byłem dzisiaj.150 poszło się walić.
1.to ja ostatnie tygodnie rżnąłem twoją starą?
2.Synu dlaczego mi nie powiedziałeś że siostra pojechała na ferie?
3.czemu mama nie powiedziała ani słowa że biorę ją w anal?bo normalnie nie jest taka ciasna.
jbone napisał/a:
byłem dzisiaj.150 poszło się walić.
1.to ja ostatnie tygodnie rżnąłem twoją starą?
2.Synu dlaczego mi nie powiedziałeś że siostra pojechała na ferie?
3.czemu mama nie powiedziała ani słowa że biorę ją w anal?bo normalnie nie jest taka ciasna.
Co Ty ćpasz jebany śmieciu?!
Normalnie jakość jak filmiki przedstawiające rzekome latające spodki, trzeba się mocno przypatrzyć żeby cokolwiek zobaczyć a i tak nie za pierwszym razem, na początku myślałem że on ich gałęzią napierdala dopiero za czwartym podejściem zobaczyłem cokolwiek. Nagrywane surówką do obiadu ale piwo.
I wincyj!
I wincyj!
Salieri16000, Najczęściej odzywasz się po chamsku, wiec nie bądź zaskoczony jak ktoś odpowiada ci w ten sam sposób.
Cara_Al_Sol napisał/a:
, Najczęściej odzywasz się po chamsku, wiec nie bądź zaskoczony jak ktoś odpowiada ci w ten sam sposób.
Kulturalnie odpisuję na każdy normalny post, jednak pajacom i baranom odpisuję po chamsku, co chyba jest dla Ciebie zrozumiałe...
Salieri16000, "Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem."
Czy jakoś tak.
Pozdrawiam.
Czy jakoś tak.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów