📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dumni narodowcy, żebrzący od państwa na żarcie bo "za 1500 na rękę nie opłaca się pracować", bez wykształcenia, bez szacunku do siebie. I do tego mają prawo wyborcze i wpływ na ten kraj.
Przykro czytać i wiedzieć, że takie patologiczne tępe jednostki żyją wśród normalnych ludzi. Swoją drogą z minuty na minutę przybywa komentarzy a ludzie cisną z tych patoli.
Moi rodacy, tacy piękni...
AleDlaczego napisał/a:
Dumni narodowcy, żebrzący od państwa na żarcie bo "za 1500 na rękę nie opłaca się pracować", bez wykształcenia, bez szacunku do siebie. I do tego mają prawo wyborcze i wpływ na ten kraj.
na jakiej podstawie przypuszczasz, ze to narodowcy i skad wiesz, ze siedza na socjalu? patologia, wiec narodowcy na socjalu bo michnik i lis tak sugerowali w swoich szmatlawcach albo na fanpejdzu sokzburaka... pomyslec, ze ty tez za pare lat bedziesz mial prawa wyborcze
lapps napisał/a:
na jakiej podstawie przypuszczasz, ze to narodowcy i skad wiesz, ze siedza na socjalu? patologia, wiec narodowcy na socjalu bo michnik i lis tak sugerowali w swoich szmatlawcach albo na fanpejdzu sokzburaka... pomyslec, ze ty tez za pare lat bedziesz mial prawa wyborcze
Może na takiej, że Klaudia ma na fejsie zdjęcia bachora, zdjęcia w dwuznacznej pozycji, brak brwi i do tego pracuje w "szlachta nie pracuje". Jak ona nie ciągnie 500+, to ja jestem potomkiem Fidela Castro.
Dobra koleżanka, broni jej, że jest kobieca, a po chwili pisze o niej "jest podobny"
Brawo za cenzurę. Dla Stefana Wyszyńskiego już nie wystarczyło czerwonego paska w komentarzu.
I co, pewnie nie przyszedł? Pizda.
dopiero w końcówce się rozkręcili
O kórwa, jak to pżeczytałem to mi sie pojebalo asz fszystko. sezamkowyRozpierdol, Pomarańczowy król nigdy się nie mylił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów