Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzułta jak już. Dlatego oprócz ręcznego wbija się jeszcze bieg, a jak jesteśmy u hamburgerów i ich automatach to P i ręczny .
Oglądałem z 10 razy i dalej nie wiem jak ten typ za kółkiem zdołał odpalić auto na wstecznym co w automacie jest chyba niemożliwe. To chyba był manual a w stanach nawet murzyni nie chcą kraść aut bez automatycznej skrzyni bo nie umieją tym jeździć
Rzułta jak już. Dlatego oprócz ręcznego wbija się jeszcze bieg, a jak jesteśmy u hamburgerów i ich automatach to P i ręczny .
Oglądałem z 10 razy i dalej nie wiem jak ten typ za kółkiem zdołał odpalić auto na wstecznym co w automacie jest chyba niemożliwe. To chyba był manual a w stanach nawet murzyni nie chcą kraść aut bez automatycznej skrzyni bo nie umieją tym jeździć
Bo problem polega na tym, że to było auto z manualem - zbyt skomplikowane dla hamburgerowych łbów. Masz rację panie Bulu.
Nikt niczego nie odpalił. Jak nie było wbitego biegu w przypadku manuala to mógł puścić ręczny. Z kolei przy automacie jeżeli był tylko wbity "p" a ktoś nie zaciągnął ręcznego to mógł pęknąć w sworzeń blokujące skrzynię i auto też mogło zjechać.
Nikt niczego nie odpalił. Jak nie było wbitego biegu w przypadku manuala to mógł puścić ręczny. Z kolei przy automacie jeżeli był tylko wbity "p" a ktoś nie zaciągnął ręcznego to mógł pęknąć w sworzeń blokujące skrzynię i auto też mogło zjechać.
Ty się dobrze Radzio czujesz?
Pęknąć to ci mogła gumka na kutasie
Pęknąć to ci mogła gumka na kutasie
Może głośno strzeliła i teraz nie usłyszał tego bulgotu V 12-ki pod tą urwaną maską
bulgotu V 12-ki pod tą urwaną maską
Nie wiem czy jest tu jakiś konkurs, czy co...
Nie wiem czy jest tu jakiś konkurs, czy co...
Raczej sadolowe dochodzenie co się właściwie odjebało. Dyskusja trochę zboczyła z tematu na sprawy zdrowia jednego z uczestników dyskusji, ale konkluzja jest taka, że wyraźnie słychać dźwięk silnika w układzie V, zapewne 12 cylindrowego sądząc po marce i modelu auta, który został odpalony przez osobę siedzącą za kółkiem gdy auto było na biegu wstecznym. Mam nadzieję, że wyjaśniłem zawiłości?
Raczej sadolowe dochodzenie co się właściwie odjebało. Dyskusja trochę zboczyła z tematu na sprawy zdrowia jednego z uczestników dyskusji, ale konkluzja jest taka, że wyraźnie słychać dźwięk silnika w układzie V, zapewne 12 cylindrowego sądząc po marce i modelu auta, który został odpalony przez osobę siedzącą za kółkiem gdy auto było na biegu wstecznym. Mam nadzieję, że wyjaśniłem zawiłości?
Corvette V12 i to jeszcze bulgoczące V12, daj pan spokój
Pierwsze słyszę o V12 w Corvecie V8 jak już.
Pierwsze słyszę o V12 w Corvecie V8 jak już.
Racja V8, V12 to prędzej w Ferrari czy Lambo
Prócz gościa za kierownicą, tam jeszcze drugi artysta w kanale coś grzebał...
No, bo warsztaty się na zboczach wzniesień buduje...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów