📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
kilka dni później on zrobił jej taki dowcip ze strzałem. Z tym że miał w reku sztucera...
tak, samo jak wszystkie posty ze słowem fake, fejk, czy "ale urwał" powinny być kasowane wszystkie posty ze słowem kuchnia, czy to kogokolwiek jeszcze śmieszy?
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
typ przestraszył się balona a nie tego ze mu strzelba wypaliła. fail
tak, samo jak wszystkie posty ze słowem fake, fejk, czy "ale urwał" powinny być kasowane wszystkie posty ze słowem kuchnia, czy to kogokolwiek jeszcze śmieszy?
yarzapp napisał/a:
śmiecenie forum bezsensownymi postami o treści "fake i jakieś emotki" za które powinien być warn z automatu.
mcmt napisał/a:Odnosnie smiecenia na forum, jesli idziesz ulica i widzisz papierek to polozysz kolo niego drugi, wiekszy z napisem, ze to papierek i powinien byc posprzatany?
Drugi raz to samo; byleby tylko posta umiescic... Eech, niektorzy nie ucza sie nawet na własnych bledach...
Wracajac do tematu, jeszcze lepsza jest reakcja spiacego osobnika . Z powodu roznego stopnia agresji roznych osobnikow, nie polecam czestego eksperymentowania...
mcmt, papierek wezmę i wyrzucę do śmietnika, posta nie skasuję bo nie mam do tego uprawnień, więc pozostaje mi tylko narzekać, czy to się Tobie podoba, czy nie.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów