18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Żona sierżanta
Sothoth • 2014-03-13, 10:48
Przychodzi sierżant-szef kompanii do domu, a tu obiadu nie ma, a żona labiedzi:
- Caluteńki dzień tyram, ani razu nie przysiadłam! - powiada.
Użalił się sierżant nad żoną i kazał jej zrobić dwieście przysiadów.
Zgłoś
longlong7 2014-03-13, 15:00 66
chyba pompek
jak się sierżantowi urodziło dziecko, wysłał jednego do szpitala żeby się wszystkiego dowiedział
szeregowy wraca a sierżant
-meldujcie!
-dziecko to istny Pan panie sierżancie, małe łyse i drze morde bez powodu
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-03-13, 19:41 23
@up- chyba nie czaisz
"ani razu nie przysiadłam! - powiada."
odpowiedz sobie czemu przysiady, a nie pompki
Zgłoś
longlong7 2014-03-14, 15:27
up czep sie tramwaja, cieszę się że 100 razy to przeczytałeś i doszedleś do sedna sprawy, wysłał bym ci jakiś dyplom i gratulacje, ale nie bo spierdalaj, za drugim razem faktycznie zajarzyłem kawał, ale tylko dlatego że po prostu byłem najebanym, jak dorośniesz to kiedyś skosztujesz wódeczki

czekej czekej, zaraz się dopierdolisz czemu o 15 byłem najebany, abo widzisz to urok nocek, kiedyś pójdziesz do pracy a może i nie, to będziesz wiedział a może i nie
Zgłoś
bezczelny_analityk 2014-03-15, 13:44 39
@longlong7
Wytknął ci błąd to ładnie przeproś i odejdź, idioto.

Ich bin alleine, doch nicht allein.
Zgłoś
hajton 2014-03-15, 13:45
i tak nic nie zmieni faktu, że chujowe
Zgłoś
Chleb razowy 2014-03-15, 13:50 11
@longlong7 Ale z Ciebie mokra pizda... Wygłupiłeś się i jak ktoś Ci zwrócił uwagę, to pan hrabia jakieś fochy puszcza, tłumaczy ile to wódki nie wypije o tak nieprzyzwoitej godzinie, że wielce zapracowany. Koniec końców wyszedłeś na jeszcze większego frajera niż jesteś.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-03-15, 13:53 2
longlong7 napisał/a:

jak się sierżantowi urodziło dziecko, wysłał jednego do szpitala żeby się wszystkiego dowiedział
szeregowy wraca a sierżant
-meldujcie!
-dziecko to istny Pan panie sierżancie, małe łyse i drze morde bez powodu

łap za to browarka

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
S.O.A.D. 2014-03-15, 14:03 7
@longlong7

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
Modrzew88 2014-03-15, 15:19 1
Sierżant szefem kompanii?
Zgłoś
judasz1234 2014-03-15, 17:03 1
longlong7 napisał/a:

up czep sie tramwaja, cieszę się że 100 razy to przeczytałeś i doszedleś do sedna sprawy, wysłał bym ci jakiś dyplom i gratulacje, ale nie bo spierdalaj, za drugim razem faktycznie zajarzyłem kawał, ale tylko dlatego że po prostu byłem najebanym, jak dorośniesz to kiedyś skosztujesz wódeczki

czekej czekej, zaraz się dopierdolisz czemu o 15 byłem najebany, abo widzisz to urok nocek, kiedyś pójdziesz do pracy a może i nie, to będziesz wiedział a może i nie

jeżeli się nie jest debilem, to wystarczy przeczytać raz
Zgłoś
Pan_Generał 2014-03-15, 17:29
Modrzew88 napisał/a:

Sierżant szefem kompanii?

Jak ja byłem w woju, to chorąży był dowódcą kompanii. No ale sierżant to raczej za słaby stopień, nawet na czas poboru.

Teraz to chyba kapitan jest dowódcą kompanii.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2014-03-15, 18:31 1
up Szef kompani a dowódca kompani to dwa różne stanowiska.

"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
Zgłoś
Pan_Generał 2014-03-15, 19:16
Lichuj napisał/a:

up Szef kompani a dowódca kompani to dwa różne stanowiska.

Fakt, jebnąłem się.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów