📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krótko, pojeby i tyle
Banda ciot patrzy na nagiego faceta i jego jaja.
Jak dla mnie to pedalstwo
Banda ciot patrzy na nagiego faceta i jego jaja.
Jak dla mnie to pedalstwo
Juz to kiedys pialem:
My wymyslamy statki kosmiczne, samoloty ktore lataja szybciej niz dzwiek, wirtualna rzeczywistosc... a oni albo skacza z kijkiem w kolo ogniska albo podnosza kamienie kutasem... A lewaki mowia ze wszyscy jestesmy rowni
My wymyslamy statki kosmiczne, samoloty ktore lataja szybciej niz dzwiek, wirtualna rzeczywistosc... a oni albo skacza z kijkiem w kolo ogniska albo podnosza kamienie kutasem... A lewaki mowia ze wszyscy jestesmy rowni
Hindusi to taka kulturowa mieszanka cudaczności japończyków i prymitywnych plemion afrykańskich. Inna popularna sztuczka tych hinduskich fakirów to nawijanie penisa na patyk i rozciąganie go do granic możliwości
Skóra ludzka jest w stanie duże obciążenie wytrzymać.Na ludzkiej powiece można unieść 7,5 kg.Już nie mówiąc o prąciu które potrafi wytrzymać 80 kg na waginocentymetr
W szpitalu pielęgniarka ma ogolić 80-letniego pacjenta przed operacją. Konkretnie chodzi o pachwiny. Rozbiera pacjenta i widzi ogromny interes. Nie może powstrzymać się od uwagi:
- Dziadku, ależ to prawdziwy młot!
Dziadek dumnie:
- Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk!
- A teraz się to już niestety nie udaje?
- Ano nie, kolana po drodze wysiadają.
- Dziadku, ależ to prawdziwy młot!
Dziadek dumnie:
- Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk!
- A teraz się to już niestety nie udaje?
- Ano nie, kolana po drodze wysiadają.
w końcu to murzyn a jak wszyscy wiemy murzyni są jacyś zjebani
RoboCat napisał/a:
Juz to kiedys pialem:
Zapewne masz wielki wkład w budowę statków kosmicznych . My to co najwyżej komentujemy filmiki jak oni podnoszą kamienie kutasem.
RoboCat napisał/a:
Juz to kiedys pialem:
Błagam jakie kurwa my, 99% z was jedyne co wymyśliło to zrobienie sobie zdjęcia w kiblu albo hasło JP 100% czy inne tym podobne gówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów