📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
aj miguel !!! to niesamowite co oni robią z drugą reką jak nie trzymają broni podczas oddawania strzału, jakby się zasłaniał przed ogniem z lufy podobno te pizdy jeszcze tam stoją i sie zastanawiają co mają robić grubemu chyba smakowało
Rodzinka firemka pozwalająca utrzymać sie jednej rodzinie ale pewnie nie chcieli płacić haraczu. Skurwysyństwo do potęgi.
Kucharz, dla niego, to nie zawód, to styl życia.
Łopatki z ręki nie wypuścił
Łopatki z ręki nie wypuścił
Na końcu przybiega klient i pyta się; Czy zdąży zrobić jego zamowienie zanim skona?
Dawaj go za nogi na zaplecze i nowe kebaby będą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów