📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Śmiesznie to się ogląda, ludzie tacy rozwinięci, tacy do przodu że im tyłu zabrakło. Zapomnieli szacunku do natury i tego, jak bezwzględna i niebezpieczna potrafi być.
Miód na moje oczy
ta celina pasuje do tego jak drzwi obrotowe do psiej budy
Zajefajne jeden z najlepszych materiałów ostatnio na staistc ✌️
Bardzo fajne. I dziewczyna sobie pośpiewała, a nie szczekała, ze od rana na sadisticu siedzę….
Najlepsze są sytuacje gdy nawiedzeni religijnie ludzie idą na wybieg dzikich zwierząt wierząc, że Bóg się nimi opiekuje i ochroni jak biblijnego Daniela w jaskini lwów.
A potem są zdziwieni, że zwierzaki chcą się bawić jedzeniem.
Jak zwierzak jest zagrożony albo co gorsza krzywdzony to co się dziwić natura zaczyna walkę
Gratulacje. nie było czegoś takiego. Obejrzałem z zaciekawieniem. Piwko płynie
Ktoś miał polot, wstawiając taką nutę do pojebanego materiału video. Miękki pipki ryczą oglądając.
Materiał świetny, za muzę do odstrzału.
I na filmie brakowało tego komara co mnie wczoraj w cyca użarł.
I na filmie brakowało tego komara co mnie wczoraj w cyca użarł.
Fajna sklejka, podoba mi się zestawienie, w którym pomiędzy ludźmi tratowanymi przez byki i słonie i zzjadanymi przez lwy i krokodyle jest randomowy klip jak ziomek sprzedaje bułę szczurowi.
Alonso napisał/a:
Najlepsze są sytuacje gdy nawiedzeni religijnie ludzie idą na wybieg dzikich zwierząt wierząc, że Bóg się nimi opiekuje i ochroni jak biblijnego Daniela w jaskini lwów.
Tych to mozna jeszcze zrozumiec, gorsi sa ci wychowani na bajkach disneya co wierza ze zwierzatka maja rodziny sa milusie i chca sie przytulac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów