📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niezły fun tam mają
hhmmm.. nie narodzone dzieci pozostają w gumie, dusze zmarłych też trafiają do gumy... coś w tym jest.
A jak gumka pęknie?
Daje piwo, żeby ktoś to wytłumaczył na glownej
Usuńcie spację i w miejsce (kropka) dajcie kropę
HAL9000/2 napisał/a:
hhmmm.. nie narodzone dzieci pozostają w gumie, dusze zmarłych też trafiają do gumy... coś w tym jest.
faktycznie!!!! dzieci w gumie - dusze w gumach - gumy do żucia - guma donald - donald tusk - śmierć. kurwa to ma sens!!!
piotrusprince napisał/a:
Polecam artykuł na stronie nautilus(kropka)org(kropka)pl /artykuly,3083(kropka)html
Usuńcie spację i w miejsce (kropka) dajcie kropę
Przestań jarać Piotrze.
A co ma jaranie do tego (artykułu) ?
ewidentnie ktoś użył zbyt grubego sznureczka około 00:53 bardzo dobrze widać ze ktoś tu pociaga za sznurek
To się zaklei pęknięcie i dalej nie będzie pęknięta.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów