Jakbym widział siebie...
Jakbym widział siebie...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a kto mowi?
Chuja wiecie o studiowaniu. Ci z filmiku to jakies kurwa brudasy nie studenci. Wodka? Tanie piwo? Nie pamietam kiedy mialem ostatni raz w ustach. Pozdroz srodkami ruchu miejskiego? Ż-A-L. Ja i kazdy z moich kolegow studentow ma swoj (przyzwoity) samochod. Obiad? Restauracja, zadne kurwa tanie bary dla biedoty. Dwa razy w tygodniu przynajmniej jim beam (chociaz i on juz nie smakuje), drogie rozrywki i ubrania. To jest kurwa prawdziwe studiowanie, nie jakies wpierdalanie tanich zupek z jebanej biedronki i zlopanie taniego wina. Ale do tego kurwa trzeba miec aparycje i glowe na karku a nie myslenie "teraz jestem biedny ale skoncze studia to bede bogaty". chuja prawda - kto sie wroblem urodzil orlem nie umrze!
super
Chuja wiecie o studiowaniu. Ci z filmiku to jakies kurwa brudasy nie studenci. Wodka? Tanie piwo? Nie pamietam kiedy mialem ostatni raz w ustach. Pozdroz srodkami ruchu miejskiego? Ż-A-L. Ja i kazdy z moich kolegow studentow ma swoj (przyzwoity) samochod. Obiad? Restauracja, zadne kurwa tanie bary dla biedoty. Dwa razy w tygodniu przynajmniej jim beam (chociaz i on juz nie smakuje), drogie rozrywki i ubrania. To jest kurwa prawdziwe studiowanie, nie jakies wpierdalanie tanich zupek z jebanej biedronki i zlopanie taniego wina. Ale do tego kurwa trzeba miec aparycje i glowe na karku a nie myslenie "teraz jestem biedny ale skoncze studia to bede bogaty". chuja prawda - kto sie wroblem urodzil orlem nie umrze!
Pierdoli mnie to jak Ty masz, bo założę się że Ty na to nie zapierdalasz, tylko Twój stary. Więc proponuję zamknąć jadaczkę i zachować odrobinę skromności i twarzy.
Oj ktoś tu wyżej sra niż dupę ma.
Ale sie kurwa daliscie zlapac w intryge xD
jakoś nie wiem dlaczego ale na końcu tamtej przydługiej wypowiedzi brakowało mi czegoś w stylu "haaaaaaaaaaaa, biedaki kuhwaaaaa! jebać bieeedeeee kuhwaaaa!" (dałbym głowę że gdzieś to słyszałem i to prawdopodobnie na tym portalu)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów