Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
bleblebator1 2019-06-14, 0:26
ja pierdolę, w te upały taki suchar. schnij bez piwa
Zgłoś
gustav665 2019-06-14, 1:05 4
moja praca jest zajebista, a do martwej dziwki wystarczy podłączyć odkurzacz do dupy
Zgłoś
TB303 2019-06-14, 2:03 1
Jaki jest w sens w robieniu czegoś, czego się nie lubi?
Zgłoś
r061071 2019-06-14, 2:44 3
zadna ja nie mam pracv
Zgłoś
ReQ89 2019-06-14, 3:04 1
Chujowy żart jak moja praca
Zgłoś
Byku35 2019-06-14, 3:50 1
głupie to jak sarny co wybiegają pod samochód
Zgłoś
~Velture 2019-06-14, 6:51
Dam piwo za godzinę wstawienia 007
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-06-14, 7:56 5
TB303 napisał/a:

Jaki jest w sens w robieniu czegoś, czego się nie lubi?

Przeżycie, trzeba zarabiać pieniądze na życie a zmartwię cię, pani w szkole cię oszukała, nie możesz być kim chcesz a przeświadczenie że należy robić tylko to co się lubi jest naiwne i dziecinne.
Zgłoś
crossdressphyxia 2019-06-14, 7:56
Kawał tak śmieszny, że największy ubaw wywołałby opowiedziany bezrobotnym w kolejce w urzędzie pracy.
Zgłoś
nowynick 2019-06-14, 8:07
Co ciekawe większość komentarzy (w tym mój) będzie napisana w "chujowej" pracy, żadnej taśmy, stawki godzinowej, bezpłatnych nadgodzin, klima, kawusia za darmo, służbowe auto i pensja co się w internetach czyta "kto to tyle niby zarabia?"... no przejebane mamy Panowie i Panie

PS nie zmienia faktu, że narzekam matce moich dzieci w domu na chujowego szefa i zapierdol
Zgłoś
N................y 2019-06-14, 9:41 1
krasnal_hałabała napisał/a:

Przeżycie, trzeba zarabiać pieniądze na życie a zmartwię cię, pani w szkole cię oszukała, nie możesz być kim chcesz a przeświadczenie że należy robić tylko to co się lubi jest naiwne i dziecinne.

Nieprawda, jakieś 6 lat temu miałem chujową robotę u pierdolonego Janusza, pewnego dnia wstałem i wygarnąłem co myślę o nim i jego tępej żonie, pożyczyłem kasę na własny interes i od tamtego czasu jestem kim chce być i robię to co lubię

Jebać Januszy maczetami
Zgłoś
-UnStopaBle- 2019-06-15, 8:19
Sam to wymyśliłeś?
Zgłoś
Pieszczoch25 2019-06-15, 20:48
Powtórzyłeś kawał który okrążył ziemię 1.000.000 razy. Poz tym po angielsku lepiej brzmi.
Zgłoś
s................s 2019-06-15, 22:12 1
W podobnych klimatach:

-Czym się różni martwa kurwa od cebuli?
-Płaczesz krojąc cebulę

He he he...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem