📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ja pierdolę, w te upały taki suchar. schnij bez piwa
moja praca jest zajebista, a do martwej dziwki wystarczy podłączyć odkurzacz do dupy
TB303 napisał/a:
Jaki jest w sens w robieniu czegoś, czego się nie lubi?
Przeżycie, trzeba zarabiać pieniądze na życie a zmartwię cię, pani w szkole cię oszukała, nie możesz być kim chcesz a przeświadczenie że należy robić tylko to co się lubi jest naiwne i dziecinne.
Kawał tak śmieszny, że największy ubaw wywołałby opowiedziany bezrobotnym w kolejce w urzędzie pracy.
Co ciekawe większość komentarzy (w tym mój) będzie napisana w "chujowej" pracy, żadnej taśmy, stawki godzinowej, bezpłatnych nadgodzin, klima, kawusia za darmo, służbowe auto i pensja co się w internetach czyta "kto to tyle niby zarabia?"... no przejebane mamy Panowie i Panie
PS nie zmienia faktu, że narzekam matce moich dzieci w domu na chujowego szefa i zapierdol
PS nie zmienia faktu, że narzekam matce moich dzieci w domu na chujowego szefa i zapierdol
krasnal_hałabała napisał/a:
Przeżycie, trzeba zarabiać pieniądze na życie a zmartwię cię, pani w szkole cię oszukała, nie możesz być kim chcesz a przeświadczenie że należy robić tylko to co się lubi jest naiwne i dziecinne.
Nieprawda, jakieś 6 lat temu miałem chujową robotę u pierdolonego Janusza, pewnego dnia wstałem i wygarnąłem co myślę o nim i jego tępej żonie, pożyczyłem kasę na własny interes i od tamtego czasu jestem kim chce być i robię to co lubię
Jebać Januszy maczetami
Sam to wymyśliłeś?
Powtórzyłeś kawał który okrążył ziemię 1.000.000 razy. Poz tym po angielsku lepiej brzmi.
W podobnych klimatach:
-Czym się różni martwa kurwa od cebuli?
-Płaczesz krojąc cebulę
He he he...
-Czym się różni martwa kurwa od cebuli?
-Płaczesz krojąc cebulę
He he he...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów