Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko to wam pozostaje: wklejać na nas głupie obrazki na fora i wymyślać kawały. My w ten czas zarobimy więcej pieniędzy.
Takich jak ty powinno się zagazować.
Takich jak ty powinno się zagazować.
Bo jestem żydem? Powinieneś nam współczuć, za to co się stało podczas II wojny światowej. Gdyby nie my, ten kraj byłby sto lat za murzynami.
Bo jestem żydem? Powinieneś nam współczuć, za to co się stało podczas II wojny światowej. Gdyby nie my, ten kraj byłby sto lat za murzynami.
Chyba śmieszny jesteś. A co niby żydzi zrobili dla świata?
Chyba śmieszny jesteś. A co niby żydzi zrobili dla świata?
Najwięksi ludzie tego świata byli żydami. Przypadek?
Odpowiem: Nie. Po prostu jesteśmy inteligentni. Wielu nam tego zazdrości, tak samo pieniędzy. Dlatego właśnie tak wiele osób nas nienawidzi.
Aa.. prócz atmosfery.
Może nienawidzą was za np. próbe utworzenia państwa w państwie, może za dywersje i sabotaż w czasie II wojny św. i kolaboracje z sowietami
Jakieś konkretne przykłady, czy tylko będziesz pisał: argumentum ad ignorantiam?
za niewdzięczność za setki lat tolerancji o schronienia w europie jakiej Polska ochoczo wam udzielała?
Większość z nas płaciło podatki i walczyło przeciw Niemcom, to nazywasz niewdzięcznością?
Heh! Żydka można porównać do chinola.. wszędzie, pełno więc czystym przypadkiem jest fakt, ze wasza nacja jest tam gdzie jej być nie powinno..
Aa.. prócz atmosfery.
Pozwolę sobie, tego nie komentować.
"Dlaczego (...) dotąd oficjalne koła żydowskie nie potępiły jawnej zdrady i innych zbrodni, jakich się wobec Polski i polskich obywateli dopuszczali przez cały czas okupacji sowieckiej?"(Gen. Władysław Sikorski, 11 czerwca 1942 r.)
Norman Davies 1987r: "Wśród kolaborantów, którzy przybyli, aby pomagać sowieckim siłom bezpieczeństwa w wywózce wielkiej liczby niewinnych mężczyzn, kobiet i dzieci na odległe zesłanie i przypuszczalnie śmierć, była nieproporcjonalnie wielka liczba Żydów."
"Ujawniło się, ze ogół żydowski we wszystkich miejscowościach, a już w szczególności na Wołyniu, Polesiu i Podlasiu (...) po wkroczeniu bolszewików rzucił się z całą furią na urzędy polskie, urządzał masowe samosądy nad funkcjonariuszami Państwa Polskiego, działaczami polskimi, masowo wyłapując ich jako antysemitów i oddając na lup przybranych w czerwone kokardy mętów społecznych. "
(Dowódca AK, gen. Stefan Rowecki-"Grot", 25 września 1941 r.)
Mozna by dużo przykładów dawać jeżeli chodzi o okres II wojny ale problem w tym okresie się nie zaczął ani nie skończył niestety.
Utworzenie państwa buforowego tzw. Judeo-Polonii w kolaboracji z zaborcami Rosyjskimi przez syjonistę rosyjsko-żydowskiego z Odessy Wladimira Żabotinskiego a później z Niemieckimi przez Niemiecki Komitet Wyzwolenia Żydów Rosyjskich jest świadomie przemilczanym faktem.(sorry nie mam cytatow, mozesz nazwac antysemityzmem ten argument)
<q>Większość z nas płaciło podatki i walczyło przeciw Niemcom, to nazywasz niewdzięcznością?</q> No tu przyznaje, że nie zadałem sobie trudu by takich żydów znaleźć, więc czekam na konkrety od Ciebie.
Czy wy tego nie widzicie?
[ Komentarz dodany przez: Conscribo: 2010-12-11, 21:19 ]
widzimy, widzimy, czill
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów