Stop oil chyba nie, może stop gas?
Stop oil chyba nie, może stop gas?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co roku te kurwy widzę w moim mieście w Leżajsku jak się zjeżdżają pielgrzymkami na jakiś grób swojego cadyka. Czują się tam jak ryba w wodzie przechodzą sobie przez ulice gdzie im się to tylko podoba a policja patrzy i chuja robi bo im nowe radiowozy kupili to są już nietykalni haha raz była akcja jak chuje za dużo świeczek najebali na tym grobie co się modlili i się trochę zjarało
Ale jak to: niekoszerna straż pożarna nie może gasić koszernych grobów.
Inna sprawa, że jak się chcecie gówna pozbyć, to trzeba gnojowicą wszystko zlać od góry do fundamentów. U nich trzoda chlewna nie ma miru tak samo, jak u kozojebców.
[ Dodano 2024-07-07, 10:57 ]
Piszesz o ortodoksach czy syjonistach?
Both.
Ukraińców w Polsce na NFZ napewno wezmą więc walczmy siebie.
Walczcie, walczcie. Im więcej was wyzdycha, tym lepiej.
Walczcie, walczcie. Im więcej was wyzdycha, tym lepiej.
Monar? Wiesz jak jest. Każdy alkoholik przestaje kiedyś pic. Z tym że tylko nielicznym udaje się za życia. Masz jeszcze szansę.
Monar? Wiesz jak jest. Każdy alkoholik przestaje kiedyś pic. Z tym że tylko nielicznym udaje się za życia. Masz jeszcze szansę.
U was w kacapSStanie jeszcze żadnemu się nie udało. Tylko sracze i budy dla psów potraficie kraść.
U was w kacapSStanie jeszcze żadnemu się nie udało. Tylko sracze i budy dla psów potraficie kraść.
Znowu w ciągu jesteś?
Ortodoksyjni Żydzi protestują w trakcie szabasu aby inni nie używali samochodów ponieważ wiara zabrania w tym czasie.
całkiem możliwe, kiedyś mi znajomy opowiadał, że jechał w szabas obok takiej osady i omal go nie ukamieniowali
Ale jak to: niekoszerna straż pożarna nie może gasić koszernych grobów.
Inna sprawa, że jak się chcecie gówna pozbyć, to trzeba gnojowicą wszystko zlać od góry do fundamentów. U nich trzoda chlewna nie ma miru tak samo, jak u kozojebców.
Both.
z tego co wiem to chyba ortodoksyjni
Najbardziej znienawidzony odłam żydostwa wyrżnął bym ich w pień tak samo jak pierdolonych cyganów
A ty (specjalnie z małej) jesteś klasyczną formą nieuka, durnia i tego co w dupie był , gówno widział i czytał. Chasydzi jako jedyni w tamtym popierolonym tworze, nie chcą tamtego niby Państwa i są przeciwko wojnie. Jebał cię pies.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów