bum! koniec biegania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kierowca samochodu który widać na kamerce wyleciał jak z procy, żeby nikt go nie uprzedził, aby okraść poszkodowaną osobę z telefonu, zegarka, butów i portfela po czym zadowolony wrócił do auta i spierdolił niemal że w podskokach uradowany swoja zdobyczą.
dystansr19 napisał/a:
smieja sie z tych ruskich ze jezdzic nie potrafia ale ogladam juz kolejny filmik i jestem pod wrazeniem ze zaraz po wypadku znajduja sie osoby ktore nie zwazajac na ryzyko leca z pomoca, u nas takie sytulacje koncza sie zazwyczaj totalna obojatnoscia ... ehh
Nieudzielenie pomocy poszkodowanym w wypadku jest karalne tak więc jak następnym razem jak za bardzo się z kolegami rozpędzicie na polnej drodze to gdy już się wyczołgasz to spisuj blachy tych co się nie zatrzymali
Do wszystkich gimbusów piszących że to wina pieszego - samochód przejechał na czerwonym świetle
Feedo napisał/a:
Do wszystkich gimbusów piszących że to wina pieszego - samochód przejechał na czerwonym świetle
Gdyż pieszy go rozproszył.
Ewidentnie wina pieszego!
kiedys jadac wiejskimi drogami zauwazylem starsza kobiete machajaca do mnie z daleka, zdziwilem sie bo stala obok auta ktore z daleka wydawalo sie byc ok, podjechalem blizej i okazalo sie ze nie bylo tak, auto stalo na kolach ale bylo po dachowaniu, kobieta miala pokrwawione nogi zatrzymalem sie wiec zapytac co sie stalo, i na pytanie czy to ona kierowala ta osobowka okazalo sie ze nie, kierowca bowiem lezal jakies 20m dalej, wyjelem tel zadzwonilem na pogotowie, pozniej zajelem sie pomoca poszkodowanym i widzac przejezdzajace auta machalem do nich zeby staneli i pomogli mi. Oczywiscie bez skutecznie, jak to kolega wyzej opisal "przejezdzali z przyklejona morda do szyby" nawet nie myslac tym zeby sie zatrzymac... pierwszym autem ktore sie zatrzymalo byla wezwana karetka pogotowia, rasumujac... nie zycze nikomu sytulacji w ktorej beda sami potrzebowali pomocy, bo moze okazac sie ze nikt nie bedzie chcial nam jej udzielic ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów