Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci ktorzy nie poczuli nigdy wiekszej mocy niz 200KM nie zrozumieja jak wielka frajde sprawia taka jazda.. kiedy wy zbieracie sie do wyprzedzania i bierzecie rozped myslac sobie ze zaraz bedziecie przed tirem, ja dawno jestem juz 2 tiry dalej. mam Nissana 200SX S14 fabryczne 200KM po pol roku stalo sie juz malo. przebudowalem totalnie silnik, mam nadzieje, ze przerkocze teraz 400KM. powiecie duzo za duzo? dziury? ograniczenie do 50? spoko, jezdzil z was ktos po torze z prawdziwego zdarzenia? tor poznan, kielce, czy glupi karting w toruniu.. wiecie ile frajdy daje taka zabawa? kiedy wciskasz gaz i nie mozesz oderwac glowy od zaglowka xD w angli mialem przyjemnosc byc przewieziony prawdziwym potworem, 800KM Skyline GTR R33, kosmos. adrenalina i przyjemnosc jaka wywoluje to gigantyczne przeciazenie, podczas przyspieszania jest nie do opisania
co do filmiku to furka zaaajebisty projekt, chcialbym zobaczyc co potrafi poza kreceniem baczkow pod tesco, to kazde M50 a nawet M20 z krotkim mostem i e-szpera, by potrafilo.
caly czas sie zastanawialem co to za nick masz, BMWswap. teraz juz rozumiem z niecierpliwoscia czekam na inne projekty, mam nadzieje, jeszcze lepsze xD
Wow fajny jesteś dasz mi autograf "miszczu"?
I kto powiedział że nie można wsadzić do starej budy sławnego Silnika 4.2 V8 i do tego jeszcze uturbionego
To jest frajda, to jest pasja i ja takich ludzi uwielbiam co robią coś, co dla zwykłych zjadaczy chleba jest niemożliwe
E30 to chyba najładniejsze BMW jakie wyprodukowano. Film spoko ale czekam na filmik z ulic a nie parkingu jakiegoś supermarketu.
Najładniejsze bmw to 635 csi , pierwsza generacja , to są najpiękniejsze bmw .
Co do e30 , te auta przetrzymają nie jedno obecnie produkowane plastikowo chińskie autko , trzeba tylko bawić się z rozsądkiem .
Ci którzy są przeciw nigdy nie zrozumieją tego dla czego się takie coś robi i tu macie przykład nie BMW a Audi na yt
I kto powiedział że nie można wsadzić do starej budy sławnego Silnika 4.2 V8 i do tego jeszcze uturbionego
To jest frajda, to jest pasja i ja takich ludzi uwielbiam co robią coś, co dla zwykłych zjadaczy chleba jest niemożliwe
ja pierdole to mi się podoba browar za filmik
Ostatnio Niemiec rozjebał się w nowym bmw przy prędkości 300 km/h i przeżył. Niech któryś z was uderzy w barierkę przy 30km/h to zobaczymy czy was blachy nie przetną.
kurwa, co za debile.... omega 3.0 - zajebiście. płacz na stacji benzynowej dzieciaku, każdy może sobie kupić takie gówno, ale po co bulić tyle kasy, jak go odpalasz kurwa to Ci wiadro paliwa zlatuje. bez sensu [*]
Jeżeli nie chcesz to nie kupujesz i proste chcesz to jeździj Pandą 1.1 a jak ktoś chce to i będzie jeździł A8 z 4.2 i do tego nawet sobie zagazuje i tyle jeden woli teściową a drugi córeczkę
A kogoś takiego jak dzidek jeszcze ktoś pamięta?
kto by nie pamiętał podobno to nie było jego auto tylko chyba jego klienta czy cos tez masz takie informacje?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów