Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Płeć Mr.Chris @ Dzisiaj 14:30
androgenius napisał/a:
mały sadol,dać mu konto premium
twoim starym dać konto premium za wychowanie takiego idioty
możemy śmiać się z murzynów, żydów, czajników ale kurwa, każdy ma swój honor i ja osobiście nie pozwoliłbym sobie na bicie osób które bronić się już nie potrafią.
twoja matka w chuj żałuje że cię w czas nie wyskrobała ośle.
Konto zrobione tylko dlatego żeby pochwalić Mr.Chrisa a tego małego pajaca za uszy powiesił bym na krzyżu po odpowiednim spuszczeniu wpierdolu...
A mnie z kolei wkurwia bezstresowe wychowanie. Potem rosną takie chuje. Ja nie byłem wychowany bezstresowo, nieraz dostałem po uchu jak coś przeskrobałem i prawidłowo, też tak będę dzieciaka wychowywał. I kurwa w życiu mi nie przyszło do głowy ręki na kogoś z rodziny podnieść. No ale cóż. Unia każe nie dawać dzieciarowi w dupsko jak się należy nawet i rośnie takie pokolenie zjebane.
bezstresowo nie oznacza bez przemocy, mylicie pojęcia ;p
twoja matka w chuj żałuje że cię w czas nie wyskrobała
zabłyszczałeś cytujac tekst chady z dissu
@topic wpierdolić skurwiela do zakladu poprawczego a nie zadnej placowce opiekunczej to go tam wyszkolą hehe
jaja w imadło wsadzić to mało.
Kówa człowiek nawet chciałby coś mądrego (albo dowcipnego, w tradycyjnym stylu sadistica) napisać, a tu nie, bo kówa co drugi komentarz to pierdolony spam głoszący ,,co ja bym zrobił jakbym nie siedział przed komputerem i spotkał gówniarza na mieście''. Chuj, a ni to kówa dyskusja, a ni zabawne.
Spierdalać z tym spamem.
Nawet jakbyście znali jego adres, to 90% z was chuja by zrobiła.
Nie popieram tego co ta ciota robi, żal mi tego dziadka, ale jak widzę te przechwałki cobyście mu kurwa nie zrobili to się tylko śmieje (tak samo jak przy zwierzakach).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów