📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczy niczym ogary piekielne
Jak tak będą się rozmnażać to może niedługo pojawią się filmy z naszego podwórka. Bo już teraz słyszę, że podchodzą coraz bliżej do domostw. A piesków to wilki nie lubią
PaluchMan napisał/a:
Jak tak będą się rozmnażać to może niedługo pojawią się filmy z naszego podwórka. Bo już teraz słyszę, że podchodzą coraz bliżej do domostw. A piesków to wilki nie lubią
dlatego wlasnie wychowuje sobie szczeniaka Alabai. Na wsi zawsze ryzyko
Wilki nie wiedzą, że psy to nie wilki i często zabijają bo uznają, że tamte wlazły na ich teren. Inna sprawa jeśli je po prostu głód przyciśnie. W tym wypadku pewnie była ta druga opcja. Poniżej filmik gdzie wilki maszerują przez las i potrafią wyczuć obcy zapach człowieka na kamerze która jakiś czas tam leży.
No i wiadomo czarny zaczyna i białemu sie oberwie, tak jak u ludzi.
pazuzu napisał/a:
Za wilki zawsze piwko
Dokładnie. O ile są w jednym z tych dwóch miejsc:
[Gdzie zresztą miejsce wszystkich niebezpiecznych drapieżników]
PS. A zoofilów, pies jebał!!!
Zaadoptuje sobie wilka i będę po osiedlu sobie spacerować, wszystkie pchlarze będą szczać pod siebie
entysadol napisał/a:
dlatego wlasnie wychowuje sobie szczeniaka Alabai. Na wsi zawsze ryzyko
Jak tam Ałabaj? Ja mam rocznego. 85 cm i 73 kilo. Straszny dzikus. Ma dwa legowiska w domu i na tarasie, ale i tak woli spać na podłodze lub na ziemi. Ma 2 miski ale i tak kałużanka najlepsza.
entysadol i Lobo24
Oby tylko były filmiki na sadola,jak chujowo wyszkolicie swoje pupile.
ps.
Piękne bestie.
Oby tylko były filmiki na sadola,jak chujowo wyszkolicie swoje pupile.
ps.
Piękne bestie.
Filmików nie będzie bo jak pies coś odjebie to ja nie nagrywam tylko rzucę coś jakby po ukraińsku "ni panmaju i polsza dobre ludzie" żeby zmylić trop i spierdalam. Nie wychowuje go też na jakiegoś morderce. Miał jedną walkę, ale to przypadek. Pobawił się z golden retriverem w berka gryzionego. Raz innego przydusił ale to też niedopatrzenie. Narzekałem na słabą budowę (chciałęm mieć 90 - 100 kilowego) ale jak ten mnie (95 kilo) ciągnie po śniegu jakbym miał narty to ja dziękuję. Niezwykła rasa. Małe pieski bawią się z nim, podgryzają i nic. A jak zobaczy, psa wiko-podobnego (husky) albo jakiegoś dominującego zawadiakę to budzi się w nim bestia.
Ba zobaczy. Nawet jak poczuje. Psa jeszcze nie widać, nie słychać a on już szaleje bo złapał trop.
Ba zobaczy. Nawet jak poczuje. Psa jeszcze nie widać, nie słychać a on już szaleje bo złapał trop.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów