wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Po prostu kolejny antyklerykał myśli że błysną intelektem.
Błysną...
Błysną...
Błysną...
Błysną...
Koran pozwala na rżnięcie się nawet z 3msc bachorem. To, która religia jest bardziej pierdolnięta?
Oczywiście, że katolska. Bo każdy ksiądz to pedofil i każdy pedofil jest księdzę bo krzyże wszendzie wiszo! bo wiele lat temu była konkwista! Bo na tace zbierajo! Bo ksienrza samochody majo! Bo ludzie modlo sie w kościołach! Bo karzdy wierzoncy to pisowiec je! W zamach w smoleńsku wierzo! Katobydło!
Tak na wszelki wypadek uprzedzam, że udawałem gimboatola i starałem się wypisać wszystkie argumenty jakich atole i lewaki używają w takich dyskusjach
Koran pozwala na rżnięcie się nawet z 3msc bachorem. To, która religia jest bardziej pierdolnięta?
Każda religia jest pierdolnięta. Bez wyjątku.
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George OrwellCiekawe jest to, że jak jeden ksiądz na 5 000 jest podejrzany o pedofilię to Gazeta Wyborcza macha pejsami, protestuje i głośno krzyczy, że Kościół jest zły. A jak do Polski miał wpaść na wykład jawny pedofil Daniel Cohn-Bendit (chwalił się, że to fajne uczucie posuwać ośmiolatkę) to chwalili go, promowali, bo on taki postępowy, europejski.
W ciągu ostatnich 10 lat skazano w Polsce 27 księży. To 0,07% wszystkich księży.
Widzisz lewactwo to jest gniazdo hipokryzji. Ruchanie dzieci przez pedałów? Postęp. Afery pedofilskie w kościele? Hańba!
Ciekawe jest to, że jak jeden ksiądz na 5 000 jest podejrzany o pedofilię to Gazeta Wyborcza macha pejsami, protestuje i głośno krzyczy, że Kościół jest zły. A jak do Polski miał wpaść na wykład jawny pedofil Daniel Cohn-Bendit (chwalił się, że to fajne uczucie posuwać ośmiolatkę) to chwalili go, promowali, bo on taki postępowy, europejski.
A co cie wiewiórcza martwi? Skoro piszą gówno to nie kupuj, nie czytaj, miej to w dupie. Ile można miauczeć przy każdej nadarzającej się okazji "tefałen to chuj, wyborcza żidi"?
Problem katolickiej zarazy ruchającej dzieciaki jest na porządku dziennym. Nie byłby sprawy, gdyby nie działało w kościele bardzo mocne lobby tuszujące te zbrodnie.
Jak sytuacja zmieni się na taką, że za ruchanie dziecka, klecha trafia do paki jak zwykły pedofil, sprawa przycichnie. Basta.
W ciągu ostatnich 10 lat skazano w Polsce 27 księży. To 0,07% wszystkich księży.
Widzisz lewactwo to jest gniazdo hipokryzji. Ruchanie dzieci przez pedałów? Postęp. Afery pedofilskie w kościele? Hańba!
No właśnie w tym rzecz. Że te całej reszty się nie skazuje i gnoje są nietykalni. O to tutaj chodzi, prawiczku.
Ale co ma jedno do drugiego? Do szkoły dzieci zabierane są pod przymusem, do kościoła idą dobrowolnie.
Będąc dzieckiem jak mnie brano do kościoła to czułem sie jakbym tam szedł za kare, bo które dziecko by wysiedziało na dupie godzine słuchając nudnych opowieści których i tak nie rozumie.
ŻADEN pedofil nie będzie się chwalił tym co robi. KAŻDY z nich to ukrywa. Ksiądz pedofil, i policjant pedofil, i czesiek hydraulik pedofil boją się kary, wiec siedzą cicho, a jedyne osoby którzy wiedzą o ich skłonnościach, to inni pedofile (o czym zaraz). Tak więc wśród pedo-księży jak i pedo-nauczycieli "nie skazują całej reszty i gnoje są nietykalni".
Dalej. Wspomniałem, że najczęściej jedyne osoby oprócz ofiar, które wiedzą o skłonnościach pedofilskich są inni pedofile. I teraz wielkie mi kurwa zaskoczenie że się kryją nawzajem. W kościele się kryją nawzajem, i w policji i sądach i szkołach. WSZĘDZIE się kryją nawzajem. Ale niektórzy myślą, że tylko w kościele pedofile się kryją, a w każdym innym przypadku każdy pedofil biegnie na komendę i skarży na siebie i swoich kolegów pedofilów
PODSUMOWANIE: pedofilia w KK jest jak pedofilia wśród posłów, hydraulików, nauczycieli, fryzjerów. Nie różni się niczym. Tylko lewactwo wymyśla różnice i skupia się tylko na przypadkach pedofilii w KK.
Czy odsetek dzieciojebów jest wśród kleru większy niż w reszcie społeczeństwa? Nie sądzę. Jednak żadne zasady kościelne, papieskie czy diabeł wie jakie nie stoją nad prawem. Wszyscy powinniśmy być równi wobec prawa i rozliczanie tego typu dewiacji w każdej grupie powinno być maksymalnie egzekwowane.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów